Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleksandra K. Kovač

Slovenija Golobič: Tej vladi ne bo uspel preboj iz krize, vprašanje pa je, ali bo prihodnji?

20.01.2011

Tej vladi ne bo uspel preboj iz krize, veliko vprašanje pa je, ali bo uspelo prihodnji. Pred Slovenijo je kriza, ki bo trajala več kot en mandat, je prepričan Gregor Golobič, predsednik Zaresa.

Slovenija Letos nam bodo prazniki podarili osem prostih dni

02.01.2011

Roko na srce, praznike imamo radi predvsem zato, ker nam takrat ni treba na delo ali v šolo. Preteklo leto z dela prostimi dnevi ni bilo prav radodarno, zato pa bomo letos doma dva dni več.

Okolje Prinesi jo s sabo. Vrečko. A ne plastično.

21.12.2010

V Sloveniji uporabimo od 150 do 300 plastičnih vrečk na prebivalca na leto. Uporabljamo jih le 20 minut, nato pa zavržemo. Za njimi ostane onesnaženje, ki ga je treba reševati sistemsko, z zakonom, me ...

Slovenija Leto 2010 - tudi leto katastrofalnih poplav

19.12.2010

251 milijonov evrov škode, od tega 93 milijonov evrov na vodotokih, 18 milijonov evrov v gospodarstvu, poleg tega pa še v kmetijstvu in na drugi lastnini. Bilanca septembrskih poplav, ki so zaznamova ...

Slovenija "Če se ne bo odzivala, bo RTV obtičala v predpotopni analogni dobi"

04.12.2010

"V fazi kampanje pogrešam razpravo. Ljudje so zbegani, ne poznajo vsebine, čeprav pa morda komu koristi, da se bodo na referendumu odločali zgolj na osnovi tega, za katerega voditelja so," pred refere ...

Slovenija "Prazni strahovi pred novim zakonom o RTV-ju"

25.11.2010

Govorice o obstoju "seznamov za odstrel" so le način zastraševanja, ki ga nekateri prakticirajo že vrsto let, zdaj pa to dejavnost pripisujejo drugim, je za MMC dejala Majda Potrata.

Slovenija Brezigarjeva vztraja: vpogled v spis o Patrii zakonit

24.11.2010

Barbara Brezigar vztraja, da je bil vpogled v spis v zadevi Patria zakonit, a priznava, da se je prvič zmotila pri opredelitvi potrebne pravne podlage.

Slovenija Odmevne teme prve polovice Pahorjevega mandata

14.11.2010

Spopad s finančno krizo, arbitražni sporazum, najem zgradbe NPU-ja in rešitev vprašanja izbrisanih so med projekti, ki po prvih dveh letih vladnega mandata še vedno odmevajo v javnosti.

Slovenija Gulič: Najbolj zapleteno bo 'štetje' pripadnikov verskih skupnosti

10.11.2010

Predvsem so previdne in nezaupljive, večje pa so že povedale, da si ne želijo sprememb, je o odzivu verskih skupnosti na predlog novega zakona dejal Aleš Gulič.

Slovenija Verske skupnosti: Komur da državljan, temu da tudi država

05.11.2010

Odločitev o donaciji dela dohodnine bo glede na izhodišča za pripravo novega zakona o verskih skupnostih vplivala na količino sredstev, ki jih bo posamezni verski skupnosti namenila država.

Slovenija Versko sobivanje: Dokler smo živi, se moramo tudi razburjati in deliti (če so za to pametni razlogi)

31.10.2010

"Ako bi Trubar svoje življenje prespal na blazini blažene strpnosti, pokrit s kovtrom enotnosti, danes zanj ne bi vedel noben Slovenec," o procesih reformacije razmišlja sociolog Marjan Smrke.

Slovenija "Tudi če bi malo popustili, mislim, da Bog ne bi bil jezen na nas"

30.10.2010

Sama osebno nikoli ne bi mogla odreči blagoslova verujočemu geju ali lezbijki. To pomeni, da bi odrekla blagoslov človeku. Tega pa mi niti moja vera niti vest ne dovolita, je za MMC dejala evangeličan ...

Stran 23 od 34
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov