Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Pija Svetec

Ples Foto: Nika in Gašper spet evropska prvaka med mladinci

12.07.2012

Za nami je prvi dan evropskega prvenstva v hiphopu, electric boogiju in break danceu, ki so ga Slovenci končali več kot uspešno, saj so osvojili po štiri prva, druga in tretja mesta ter tri četrta ...

Ples Video: Slovenski plesalci skrivali dodatnega člana

12.07.2012

Evropsko prvenstvo zveze IDO se je za slovenske plesalce začelo odlično, saj so osvojili kar tri zlate medalje. Slavili so med mladinskimi breakdancerji in člani nad 31 let, v kategoriji otroških ...

Družabno Tiësto: Menim, da je krasno, ker toliko ljudi obožuje Guetto

25.06.2012

Včeraj je v ljubljanski dvorani Stožice potekal Red Summer Party, tretja zabava v liniji rdečih zabav, katere zvezda večera tokrat ni bila Paris Hilton, ampak didžeja Tiësto in Calvin Harris.

Družabno Alya: "Le z delom se pride do nekega rezultata"

28.05.2012

Energična pevka Alya letos praznuje 10. obletnico glasbene kariere. Svojih začetkov se spominja predvsem po koncertih in studiih, čez deset let pa se še vedno vidi v glasbi.

Družabno Natalija: Vesela sem, da me po vseh teh letih ljudje še radi poslušajo

05.04.2012

Več kot 12 let je minilo, od kar je Slovenijo osvojila uspešnica Rdeč ferrari. Zdaj pa se Natalija Verboten vrača s skladbo Knockout, na katero zapleše tudi Dejan Zavec.

Glasba Vesele podlasice vsakič znova navdušijo z irskimi ritmi

26.03.2012

Happy Ol'McWeasel ali stara podlasica je energična skupina sedmih Štajercev, ki preigravajo irske tradicionalne pesmi v punk-rockovski izvedbi. Zato jih pogosto imenujejo kar štajerski Irci.

Zanimivosti Foto in video: Marin Medak: Najlepši trenutek je bila mavrica v mesečini

10.03.2012

24-letni Marin Medak je prvi Slovenec, ki mu je uspelo preveslati Atlantski ocean. Ideja za ta podvig se mu je porodila že pred tremi leti, vendar se tudi sam več ne spomni, zakaj in kako.

Glasba Ema okusila le delček simforocka

28.02.2012

Aperion - saj veste, tisti simforockerji, ki so pospremili uvodno točko Klemna Slakonje na Emi - se predstavljajo v avdio-video podobi, ki sliši na naslov Black Flies.

Družabno Foto: Ljubitelji plesnih ritmov zasedli "Gospodarca"

11.12.2011

Velika dvorana Gospodarskega razstavišča je sinoči pokala po šivih od mladih v belem. Odvila se je namreč tradicionalna zabava Božični Dee Jay Time, tokrat 16. po vrsti.

Glasba Video: Beltek in Umek sta se spoznala na spletnem forumu

10.12.2011

Beltek, uspešen slovenski didžej, čigar pesmi na zabavah vrti celo slavni didžej Tiesto, je novembra izdal svoj prvi album Out of play. Pesmi na albumu pa je ustvaril skupaj z Urošem Umkom.

Glasba Morales in Avicii na festivalu pene, ognja in plesa

04.10.2011

"Komaj čakam, da se vrnem v Slovenijo!" pravi didžej David Morales, ki je v Sloveniji nastopil že večkrat, vendar se vedno rad vrača, saj je imel ravno pri nas nekaj neverjetnih šovov, dodaja.

Glasba Sproščen večer s Titom & Tarantulo ter deseterico deklet

23.09.2011

Skupina Tito & Tarantula, ki preigrava eksperimentalni rock z mehiškim melosom, je v Cvetličarni pripravila sproščen koncert. Ob koncu je pevec na oder celo povabil svoje oboževalke.

Stran 4 od 7
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov