Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tilen Jamnik

Cedevita Olimpija Nerazumljive odločitve glede domačih košarkarjev

19.10.2023

Le osem košarkarjev Cedevite Olimpije je na zadnji tekmi stopilo na parket. Gregor Glas je obsedel na klopi, čeprav je bil eden izmed razlogov, da se je klub odrekel Zoranu Dragiću, ravno to, da bo več minut na voljo njemu in drugim mladim igralcem.

Evropski pokal Feliz v podaljšku prehitel sireno za zmago Joventuta v Stožicah

11.10.2023

Košarkarji Cedevite Olimpije so izgubili tretjo tekmo zapored. V Evropskem pokalu ostajajo brez zmage, potem ko so v drugem krogu morali na domačem parketu priznati premoč Joventutu, ki je z 88:87 slavil po podaljšku.

Evropski pokal Pianigiani zadovoljen z odzivom zmajev po krepkih zaušnicah Hapoela in Zvezde

12.10.2023

"Žal mi je zaradi igralcev, ki so očitno dali vse od sebe," so bile prve besede trenerja Cedevite Olimpije Simoneja Pianigianija po porazu zmajev proti Joventutu.

Skoki "Postali smo kar malce razvajeni in zelo težko prenašamo neuspeh"; državna prvaka P. Prevc in Klinec

11.10.2023

"Lepo je, ko dekleta tako zavzeto delajo in smo na koncu poplačani še z rezultati," je ob koncu izjemno uspešne poletne sezone dejal glavni trener slovenskih smučarskih skakalk Zoran Zupančič.

Cedevita Olimpija Pianigiani: Ko sem sprejel ponudbo, je bila vizija kluba prenova

10.10.2023

Za Cedevito Olimpijo je zelo neuspešen teden. Ljubljanski košarkarji so namreč doživeli dva izjemno visoka poraza, v sredo pa v Stožice prihaja Joventut, ki je na stavnicah prvi favorit Evropskega pokala.

Smučarski skoki Orli v stanju, kakršnem so si želeli biti

09.10.2023

Čeprav skakalci v poletnem delu sezone niso blesteli, pa v slovenskem taboru poudarjajo, da ni razlogov za skrbi, saj gredo priprave na zimo, ki največ šteje, po načrtu.

Liga ABA Realno stanje, če so nekateri posamezniki Partizana dražji od cele Krkine ekipe

09.10.2023

Partizan in Crvena zvezda sta letos v Ligi ABA po kakovosti in finančnih zmožnostih razred zase in kar nekaj korakov pred konkurenco, kar sta v 2. krogu izkusila oba slovenska predstavnika.

Peter Prevc Občutki ob prvem skoku po padcu podobni prvemu poletu pozimi

06.10.2023

"Kar se tiče motivacije, je bilo enako kot vedno. Toliko časa sem že v tem, da vse poznam in vem, kaj je treba delati," je o pripravljalnem obdobju povedal najuspešnejši slovenski smučarski skakalec v zgodovini Peter Prevc.

Liga NBA Joel Embiid bo v olimpijskem Parizu igral za ZDA

05.10.2023

Joel Embiid, MVP pretekle in najboljši strelec zadnjih dveh sezon Lige NBA, se je vendarle odločil, za katero reprezentanco bo igral. 29-letni center se bo pridružil izbrani vrsti ZDA.

Evropski pokal Pianigiani: Želimo začutiti, da gre prvo leto novega projekta v pravo smer

03.10.2023

Cedevita Olimpija sezono v Evropskem pokalu začenja na zahtevnem gostovanju v Tel Avivu, nasploh pa je konkurenca v skupini A zelo ostra, pot v končnico pa težja kot v preteklih sezonah.

Cedevita Olimpija Pianigiani: Zaradi različnih razlogov še nismo pripravljeni na takšno raven

29.09.2023

Pred košarkarji Cedevite Olimpije je začetek Lige ABA in Evropskega pokala. V sezono vstopajo pod taktirko Simoneja Pianigianija, trenerja z bogatim življenjepisom, ki pa je pri napovedih zelo previden.

Cedevita Olimpija Blažič: Dragić bi nam zagotovo pomagal, toda taka je politika kluba

28.09.2023

"Sem zadovoljen, a nas čaka še veliko dela, da bomo v pravi formi," pred začetkom ligaške sezone pravi kapetan Cedevite Olimpije Jaka Blažič. Zmaji v soboto začenjajo Ligo ABA, že v torek pa Evropski pokal.

Stran 13 od 237
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov