Novakova pravi, da so v NSi pripravili najboljši program. Foto: BoBo
Novakova pravi, da so v NSi pripravili najboljši program. Foto: BoBo

»Mi se ničesar in nikogar ne bojimo, tukaj smo s srcem, z glasovi in vsem, kar premoremo z NSi," je dejala Novakova in dodala, da so njeni oceni pripravili najboljši volilni program, ki dejansko prinaša prave rešitve za Slovenijo.

Še enkrat je izpostavila ključne točke programa: znižanje davkov, odprava birokratskih ovir in odprto gospodarstvo. Dodala je tudi, da NSi podpira tako mlade kot upokojence, pokojnine pa bodo lahko večje le, ko bo tudi več zaposlenih.

Izpostavila pa je tudi pomen socialne države, saj mora država pomagati tistim, ki si samo ne morejo. »Krščanska demokracija pa je vrniti človeku dostojanstvo, da bo lahko s svojim delom skrbel za svojo družino,« je poudarila Novakova.

Sodelovanje z drugimi strankami? Glede sodelovanja z drugimi strankami je Novakova izpostavila, da so stranka, ki želi z dialogom, sodelovanjem in argumenti delati nekaj dobrega za Slovenijo in zaključila, da je sicer njihov program zagotovo najbolj soroden s pomladnimi strankami, a je NSi odprta in kdorkoli bo sprejel strankin program, ovir za sodelovanje ne bo.

B.J.