Referendum 2017
slice
Referendumski klepeti - Kakšen mora biti drugi tir?
Organizatorji kampanj v MMC-jevi spletni klepetalnici, 19. september 2017 ob 14:58 Organizatorji referendumskih kampanj so pojasnili svoja stališča glede drugega tira.
31
Referendumski klepet: Piratska stranka
19. september 2017 ob 14:53 V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Boštjan Tavčar iz Piratske stranke.
Referendumski klepet: Zeleni Slovenije
3
19. september 2017 ob 10:57 V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice predstavnik stranke Zeleni Slovenije Markomitja Feguš.
Referendumski klepet: Zveza društev upokojencev Slovenije
2
19. september 2017 ob 10:48 V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Andrej Cetinski, član Ekspertne skupine za gospodarstvo pri Zvezi društev upokojencev Slovenije (ZDUS).
Referendumski klepet: Socialni demokrati (SD)
11
18. september 2017 ob 15:04 V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Patrick Vlačič, predsednik Sveta SD za infrastrukturo in nekdanji minister za promet.
Referendumski klepet: Zavezništvo socialno-liberalnih demokratov V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Marko Bandelli, član izvršnega odbora stranke Zavezništvo in predsednik strankinega odbora za infrastrukturo.
13
Referendumski klepet: Urad vlade RS za komuniciranje V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice državni sekretar na ministrstvu za infrastrukturo Jure Leben.
13
Referendumski klepet: Strokovna skupina JD V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice predstavnik Strokovne skupine JD Julij Bertoncelj.
8
Referendumski klepet: SMC V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Igor Zorčič, poslanec SMC-ja v državnem zboru.
28
Referendumski klepet: Stranka enakopravnih dežel V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Jožef Jarh iz Stranke enakopravnih dežel.
9
Referendumski klepet: SLS V okviru referendumske kampanje je gost MMC-jeve spletne klepetalnice vodja Strokovnega sveta pri predsedniku SLS-a in nekdanji minister Andrej Umek.
3
Referendumski klepet: SDS V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice predstavnik Slovenske demokratske stranke (SDS) Zvone Černač.
32
Referendumski klepet: ReSET - Rešimo Slovenijo elite in tajkunov V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Julij Bertoncelj iz stranke ReSET - Rešimo Slovenijo elite in tajkunov.
23
Referendumski klepet: Nova Slovenija (NSi) V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice predstavnik Nove Slovenije (NSi) Zvone Lah.
10
Referendumski klepet: Naprej Slovenija V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice predstavnik stranke Naprej Slovenija, Blaž Svetek.
11

#MMCklepet

Uporaba
Za sodelovanje v klepetalnici ni potrebna prijava. V največjem oknu lahko spremljate potek klepeta. Svoje vprašanje lahko oddate z vpisom v manjše okno, vpisati morate tudi vzdevek, ki bo prikazan ob vašem vprašanju. Vprašanje pošljete s klikom na gumb Objavi!.

Odgovarjanje na vprašanja
Spletne klepete moderirajo novinarji Uredništva za nove medije. Gostje klepetalnice ne izbirajo vprašanj, odgovarjajo na vsa vprašanja, ki jim jih posredujejo v odgovarjanje moderatorji. Vprašanja, ki niso primerna ali se ne nanašajo na tematiko klepeta, ne bodo posredovana gostu v odgovarjanje.
Zaradi omejitve časa spletnega klepeta gostje pogosto ne morejo odgovoriti na vsa vprašanja, ki jih posredujejo uporabniki.
Uporabniki lahko pošiljajo vprašanja za goste klepetalnice že pred začetkom klepeta, ko moderator klepet aktivira.

Kazalo