Klepet
()
false
Boštjan Tavčar, Piratska stranka. Foto: MMC RTV SLO

Dodaj v

Referendumski klepet: Piratska stranka

Klepet v okviru referendumske kampanje
19. september 2017 ob 12:48,
zadnji poseg: 19. september 2017 ob 14:53
Ljubljana - MMC RTV SLO

V okviru referendumske kampanje je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice Boštjan Tavčar iz Piratske stranke.

Organizatorji referendumskih kampanj v klepetalnici pojasnjujejo svoja stališča glede drugega tira. Vsi se strinjajo, da ga Slovenija potrebuje, niso si pa edini pri tem, kje in kako naj bi potekala trasa, koliko zanj plačati in kdo naj ga gradi.

Seznam vseh klepetov v okviru referendumske kampanje

Gosta spletne klepetalnice sta v torek bila tudi Andrej Cetinski, član Ekspertne skupine za gospodarstvo pri Zvezi društev upokojencev Slovenije (ZDUS) predstavnik stranke Zeleni Slovenije Markomitja Feguš.G. C.
Prijavi napako
Komentarji
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
#MMCklepet

Uporaba
Za sodelovanje v klepetalnici ni potrebna prijava. V največjem oknu lahko spremljate potek klepeta. Svoje vprašanje lahko oddate z vpisom v manjše okno, vpisati morate tudi vzdevek, ki bo prikazan ob vašem vprašanju. Vprašanje pošljete s klikom na gumb Objavi!.

Odgovarjanje na vprašanja
Spletne klepete moderirajo novinarji Uredništva za nove medije. Gostje klepetalnice ne izbirajo vprašanj, odgovarjajo na vsa vprašanja, ki jim jih posredujejo v odgovarjanje moderatorji. Vprašanja, ki niso primerna ali se ne nanašajo na tematiko klepeta, ne bodo posredovana gostu v odgovarjanje.
Zaradi omejitve časa spletnega klepeta gostje pogosto ne morejo odgovoriti na vsa vprašanja, ki jih posredujejo uporabniki.
Uporabniki lahko pošiljajo vprašanja za goste klepetalnice že pred začetkom klepeta, ko moderator klepet aktivira.

Kazalo