Bonus ponudba Športne loterije

Športni dogodki, na katerih nastopajo slovenske reprezentance, športniki in klubi, so zajeti v posebno bonus ponudbo, ki igralcem omogoča višje kvote. Bonus ponudbo Športne loterije lahko preverite na www.e-stave.com.

Letošnja sezona bo precej drugačna od preteklih. Od belih strmin se je poslovil serijski zmagovalec Avstrijec Marcel Hirsher. Z njegovo športno upokojitvijo se na novo odpira svetovni pokal v moški konkurenci in zvedave oči smučarskih navdušencev bodo z zanimanjem spremljale spremenjena razmerja moči. Uvodno preizkušnjo v Soeldnu bo izpustila slovenska šampionka Ilka Štuhec, z ledenikom Rettenbach pa se bodo spopadli Meta Hrovat, Ana Bucik, Neja Dvornik, Žan Kranjec in Štefan Hadalin.

Letošnjo sezono alpskih smučarjev in smučark bo zaznamoval tudi skupni projekt Smučarske zveze Slovenije, Petrola in Športne loterije. Petrol in Športna loterija sta velika podpornika slovenskega športa, s Smučarsko zvezo pa so se povezali v družbeno odgovornem projektu, ki bo podprl mlade smučarje.

Foto: Guliver Images / Getty Images
Foto: Guliver Images / Getty Images

Za slovenski šport.

Prirejanje iger na srečo je v Republiki Sloveniji dejavnost posebnega družbenega pomena. Pri Športni loteriji imajo za vse igre, ki jih prirejajo, podeljene koncesije države. Koncesijske dajatve v celoti pripadejo Fundaciji za šport in Fundaciji za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij. Športna loterija je tudi pokroviteljica največjih slovenskih športnih zvez: Nogometne zveze Slovenije, Olimpijskega komiteja Slovenije, Smučarske zveze Slovenije, Košarkarske zveze Slovenije, Odbojkarske zveze Slovenije, Rokometne zveze Slovenije in Teniške zveze Slovenije. Športna loterija skozi pokroviteljstva največjih nacionalnih panožnih športnih zvez gradi partnerstvo s slovenskim športom.