"Gre pa za zadeve, ki jih bomo reševali znotraj štirih klubskih sten. Zdaj potrebujemo veliko mirnosti, pameti, da moštvo 'resetiramo'. Zagotovo bo nekaj bolečih rezov, brez katerih v takšnem trenutku ne gre. Nedvomno gre za krizni trenutek, krizno situacijo, s kriznimi odločitvami, ki včasih niso prijetne."

Po 4 zmagah in 2 remijih je Damir Krznar zdaj v Prvi ligi na klopi Maribora doživel tri zaporedne poraze. Foto: www.alesfevzer.com
Po 4 zmagah in 2 remijih je Damir Krznar zdaj v Prvi ligi na klopi Maribora doživel tri zaporedne poraze. Foto: www.alesfevzer.com

Po tretjem zaporednem ligaškem porazu Maribora se ugiba, kaj bosta nedelja in ponedeljek prinesla v Ljudskem vrtu. Slovenski prvaki, ki so poleti ostali brez uspeha v Evropi, so se z imenovanjem Damirja Krznarja v tistem trenutku izvlekli iz najhujše krize. Hrvaški trener na prvih šestih tekmah v Prvi ligi ni poznal poraza, a zdaj je kriza pri vijoličastih udarila še z večjo močjo. Domači poraz s Koprom (0:1), nato neuspeh na večnem derbiju pri vodilni Olimpiji (0:1) in v soboto še domači polom z Domžalami (0:3).

Če je Krznar še pred tednom dni po porazu v Ljubljani govoril, da vijoličasti kljub zaostanku 16 točk niso nič slabši od vodilne ekipe Prve lige, je zdaj na novinarski konferenci po porazu z Domžalami obrnil ploščo in priznal težave ter tudi napovedal sankcije.

Vir: nkmaribor.com