Borna Čorić (drugi z desne) se ne razume s kapetanom Željkom Krajanom, ki je sicer tudi trener in partner Polone Hercog. Foto: Reuters
Borna Čorić (drugi z desne) se ne razume s kapetanom Željkom Krajanom, ki je sicer tudi trener in partner Polone Hercog. Foto: Reuters

Ob tem ni izključil možnosti nastopa za Hrvaško v Davisovem pokalu. Dodal je, da je ta odvisen od njegovega kolena.

"Odnos s kapetanom Krajanom je končana zgodba. Ali bom še igral za reprezentanco? To pa je odvisno od mojega kolena," je pojasnil mladi tenisač za spletno stran Croatian Tennis. Ćorić edini med reprezentanti ni bil na uradnem žrebu pred finalom Davisovega pokala proti Argentincem in se ni pojavil niti na sprejemu pri predsednici Kolindi Grabar Kitarović.

Izjemen preobrat Argentincev
V dramatičnem finalu v zagrebški Areni so Hrvati vodili z 2:1 in bili tik pred osvojitvijo "solatne sklede" v četrtem obračunu, ko je Marin Čilić vodil z 2:0 v nizih proti Juanu Martinu del Potru. Argentincem pa je uspelo izenačili na 2:2 po epskem preobratu "DelPa", nato pa je Federico Delbonis gladko odpravil Iva Karlovića.

"Nisem bil del reprezentance za Davisov pokal, zato menim, da si nisem zaslužil obiska pri predsednici," je še dodal Ćorić.

Le uro pred žrebom finala Davisovega pokala se je kapetan hrvaške reprezentance Krajan odločil za spremembo v ekipi in namesto Ćorića med četverico igralcev uvrstil Franka Škugorja. Ćorić je pred mesecem in pol prestal operacijo kolena in že takrat je bil njegov nastop vprašljiv, nato pa je teden dni pred finalom sicer treniral z reprezentanco, a na koncu ni zaigral.