EP v nogometu 2016 - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
EP v nogometu 2016 - Arhiv
Pravilo osmih let: finale ponovitev iz skupine Od leta 1988 se v finalu evropskih prvenstev na vsakih osem let pomerita reprezentanci, ki sta že prej srečali v skupinskem delu tekmovanja.
Športni SOS odgovarja na 800. vprašanje: Izkušenost Nemška nogometna reprezentanca je svojevrstni fenomen - svetovni prvaki namreč spadajo med najmlajše izbrane vrste, hkrati pa tudi najizkušenejše.
Najboljši Nostradamus napovedal 0:0 po rednem delu finala S koncem evropskega prvenstva se je končalo tudi tekmovanje v napovedovanju izidov, kjer je bil najuspešnejši Samo Stadler, ki se je kot najboljši Nostradamus izkazal z uporabniškim imenom Samoraj.
Eder Lopes - iz Gvineje Bissaua do svetovne slave Portugalska je postala evropski nogometni prvak, največ pozornosti je požel Cristiano Ronaldo, v njegovi senci pa se je kar malce pozabilo na moža odločitve Ederja Lopesa.
"Po poškodbi Ronalda nismo več verjeli v zmago" Ekipa, ki je zbrala največ nastopov na evropskih prvenstvih, ne da bi osvojila naslov prvaka, je v nedeljo končno končala svoje dolgo čakanje na veliko lovoriko.
Foto: Lizbona v znamenju slavja prvega evropskega naslova Portugalska reprezentanca, novi evropski nogometni prvak, je po veliki zmagi na pariškem stadionu Stade de France že v domovini, kjer je naslov proslavila z množico navijačev.
Za tolažbo Griezmann najboljši igralec prvenstva Antoine Griezmann je izbran za najboljšega posameznika evropskega prvenstva. V postavi turnirja pa je največ portugalskih nogometašev, novih evropskih prvakov.
Glasujte za najlepši gol evropskega prvenstva Evropsko prvenstvo ni postreglo s spektakularno igro, smo pa videli nekaj izjemnih zadetkov, ki še dolgo ne bodo šli v pozabo. Izberite najlepšega.
Foto: Neutolažljivi Francozi in solze sreče Portugalcev Portugalski nogometni navdušenci so po zmagi njihove izbrane vrste z golom razlike proti Franciji zasedli Pariz in slavje nadaljevali pozno v noč.
Cristianov pariški večer v 20 fotografijah Cristiano Ronaldo je le dočakal tudi uspeh na reprezentančni ravni, potem ko je v nedeljo zvečer s Portugalsko po zmagi nad Francijo v finalu v Parizu (1:0) postal evropski nogometni prvak.
Finale EP 2016 - ogledalo celotnega prvenstva Finale nam ni ponudil nič nepričakovanega, z izjemo poškodbe Cristiana Ronalda. Poudarek na disciplini v fazi branjenja in miselnosti ne izgubiti.
"Imeli bomo ušive počitnice" "Seveda smo nad razpletom finala vsi razočarani. Toda s tem porazom ne smemo pozabiti na dobro delo, ki smo ga opravili v zadnjih dveh letih," je po porazu v finalu letošnjega EP-ja (1:0) dejal ...
Največ evropskih prvakov v rdečih dresih Letošnje evropsko prvenstvo v nogometu v skupinskem delu ni bilo posebno produktivno po število golov, to povprečje pa se je precej dvignilo v obračunih na izpadanje.
CR7: To je eden najlepših trenutkov v moji karieri "To je nekaj, kar sem želel doseči že dolgo - vse od poraza v finalu leta 2004," je po zmagi v sklepnem delu letošnjega EP-ja v nogometu (1:0
MMC-jevo glasovanje: "Hladni" Islandci so bili za vas najmikavnejši V glasovanju za najlepšo reprezentanco evropskega nogometnega prvenstva so vaši glasovi okronali Islandce, ki so za 29 glasov premagali Italijane. Tretji so bili Nemci.
Portugalski brez Ronalda Eder utrl pot na evropski vrh Eder je mož odločitve nogometnega evropskega prvenstva. Adut s klopi Fernanda Santosa je zadel na Stade de Francu v 109. minuti finala za zmago Portugalske nad Francijo.
Odštevanje do finala: Portugalska ni premagala Francije že 41 let "Francija je v vlogi manjšega favorita, toda menim, da bo zmagala Portugalska," je finale napovedal Cristiano Ronaldo, ki je drugič v karieri le še zmago oddaljen od prve reprezentan čne lovorike.
Stade de France pripravljen na novo "klasiko" evropskih prvenstev Po 30 dneh, 50 tekmah in 107 zadetkih EP v nogometu čaka le še na sklepno dejanje.
Chris Coleman se leta 2018 poslavlja od reprezentance Walesa Eden izmed junakov velikega uspeha nogometašev Walesa na evropskem prvenstvu v Franciji selektor Chris Coleman je napovedal, da bo po svetovnem prvenstvu 2018 končal selektorsko kariero.
Tudi letošnji EP se bo Uefi finančno še kako obrestoval Evropska nogometna zveza je pričakovano zelo zadovoljna z dosedanjim potekom EP-ja v Franciji.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Facebook

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!