Dulca se je sicer rodil v Južni Koreji, prve nogometne korake pa napravil v Romuniji pri Cluju. Nato je nekaj let igral še pri angleškem Swanseaju, in sicer v mlajših selekcijah, preden se je vrnil v Romunijo in tam zastopal še barve Viitorula, v dveh različnih obdobjih Chindii Targoviste ter FCSB.

Z romunsko zasedbo do 23 let je igral tudi na olimpijskih igrah v Tokiu pred dvema letoma, za mlajše selekcije Romunije pa je skupno zbral 25 nastopov. "Prvi vtisi so zelo pozitivni. Vsi so me zelo lepo sprejeli. Prihajam z jasnim ciljem, da ekipi pomagam do naslova prvaka. S tem ko se je klub prebil v zadnji krog kvalifikacij za Konferenčno ligo, sem lahko dobil dober prikaz, za kakšno ekipo gre," je za spletno stran kluba dejal 24-letni nogometaš, ki je k Celju prišel kot prost igralec.

Varovanci španskega trenerja Alberta Riere bodo v 8. krogu državnega prvenstva v nedeljo gostovali pri Kopru. Na lestvici imajo po šestih odigranih tekmah 16 točk, štiri več od najbližjih zasledovalcev, Olimpije in Kopra (tekma manj).