Stava na zmage Maribora je najvarnejša, saj so
Stava na zmage Maribora je najvarnejša, saj so "vijoličasti" že petkrat zapored osvojili Prvo ligo. Po izpadu Radomelj je novinec med deseterico najboljših slovenskih klubov Krško. Foto: MMC RTV SLO

S tekmo Maribor - Zavrč se začenja jubilejna 25. prvoligaška sezona v samostojni Sloveniji. Kot v preteklih sezonah smo tudi za sezono 2015/16 pripravili ligaškega Nostradamusa, tako da vabljeni k novi sezoni domačega nogometnega plesa, ki si ga popestrite z napovedovanjem izidov.

Prvo trojico po 36. krogih čakajo nagrade, ki jih prispeva Nogometna zveza Slovenije. Za zdaj je vpisanih prvih 12 krogov, v kratkem pa bosta vneseni še preostali dve tretjini tekem.

"Stanep" že dve sezoni pravi Nostradamus
Lani je zmagal
uporabnik "stanep" s 187 točkami, s čimer je ubranil predlansko zmago, ko je zbral še dve točki več. Drugo mesto za sezono 2014/15 sta si s 181 točkami razdelila uporabnika "borcil" in "chepin".

Pravila ostajajo nespremenjena - popolnoma točno napovedan izid vam prinese tri točke, pravilno zadeti tip in število golov ene ekipe dve točki, samo pravilen tip pa točko.