Mitch Apau je igralec na desnem boku, ki ga je pogrešal Igor Bišćan. Foto: nkolimpija.si
Mitch Apau je igralec na desnem boku, ki ga je pogrešal Igor Bišćan. Foto: nkolimpija.si

Po izpadu v kvalifikacijah za Evropsko ligo je trener zmajev Igor Bišćan na glas govoril o okrepitvah in zdaj so v Ljubljano res prišli trije novi nogometaši. 23-letnega Čanađijo je Olimpiji za eno sezono posodila Rijeka. Nekdanji član hrvaških mlajših selekcij je igral še za koprivniški klub Slaven Belupo, hrvaški prvaki pa so ga posodili tudi Spezii.

Savić je nekdanji avstrijski mladi reprezentant. Gre za napadalno usmerjenega vezista, ki je bil nazadnje član nizozemske Rode. 23-letni nogometaš je bil pri Slavenu Belupu soigralec Dina Štigleca, v Salzburgu pa je igral s Kevinom Kamplom.

Na desnem boku pa bo igral otrok slovite nogometne šole Ajaxa. 27-letni Apau, je nato igral za Veendam in Waalwijk, zadnje tri sezone pa za belgijski Westerlo. Vmes naj bi se zanj ogreli celo pri Chelseaju. "Ljudje v Ljubljani so prijazni, govorijo angleško, zato verjamem, da se bom hitro vklopil. Dobro sem treniral, tudi pri Olimpiji pa so razmere za delo odlični. Verjamem tudi v svoje druge kvalitete in upam, da bom to pokazal navijačem Olimpije," je dejal napadalno usmerjeni bočni branilec.