Zlatko Zahovič je celo Igorja E. Berganta spraševal, naj mu pove, kaj se je zgodilo v sredo. Foto: MMC RTV SLO
Zlatko Zahovič je celo Igorja E. Berganta spraševal, naj mu pove, kaj se je zgodilo v sredo. Foto: MMC RTV SLO
Ivan Simič
Kdo bo naslednik Ivana Simiča? V MMC-jevi spletni anketi vodi Drago Kos. Foto: MMC RTV SLO

Nogometaši zadeve ne komentirajo, Simič si je po pogovoru z MMC-jevim novinarjem premislil in zahteval umik novice, živce je izgubil Zlatko Zahovič, ki je po tekmi Maribor - Domžale odkorakal iz studia, potem ko je beseda stekla o pogovorih s Simičem.

Ga je Simič želel za direktorja?
Kot je znano, je želel zdaj že nekdanji predsednik NZS-ja Ivan Simič Zahoviča domnevno postaviti za direktorja reprezentance in ga s tem pooblastiti za pogajanja z nogometaši. Ravno zato, ker naj bi bili igralci in nekateri njegovi sodelavci proti temu, naj bi se Simič dokončno odločil za odstop.

Nogometni klub Maribor je v sporočilu za javnost pojasnil, da je Zahovič pogovore o morebitnem sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije opravil z dovoljenjem kluba, kaj drugega pa iz skopega pisma nismo izvedeli.

Zahovič vs. Bergant: kdo je bolj "divji"?
Prav zato je bilo še posebej zanimivo njegovo gostovanje v studiu nacionalne televizije po sobotni tekmi Prve lige si med Mariborom in Domžalami (1:1). Novinar Igor E. Bergant ga je najprej "zbodel" z opazko, da je bil pred srečanjem "kar izzivalen", ker se je v izjavi za Ekipo zbal zakulisnih igric zaradi tega, ker je začasni predsednik NZS-ja Stane Oražem tudi predsednik Domžal. Sledil je zanimiv dialog, ko je beseda stekla o pogovorih s Simičem, pa je Zahovič celo predčasno zapustil studio. OGLEJTE SI SPODNJI VIDEO!