S prebojem v nalednji krog bi si Maribor zagotovil vsaj nastop v skupinskem delu Evropske lige. Foto: EPA
S prebojem v nalednji krog bi si Maribor zagotovil vsaj nastop v skupinskem delu Evropske lige. Foto: EPA
Ljudski vrt že razprodan

Obiskovalci MMC-jeve spletne klepetalnice ste z vprašanji zasuli Pavloviča, ki bi, če bi hotel odgovoriti na vse, moral za računalnikom v Mariboru odgovarjati vse do sredine večerne tekme (prenos na TVS 2, začetek tekme ob 20.15).

TUKAJ si lahko preberete celotni klepet z Zoranom Pavlovičem.

Pred vijoličastimi je tekma leta, povratno srečanje kvalifikacij za Ligo prvakov proti Zürichu. V Švici so si Mariborčani priigrali presenetljivo zmago (3:2) in imajo izjemno priložnost, da se uvrstijo v t. i. "playoff", ki bo izluščil potnike za največje klubsko tekmovanje na svetu.

Gol iz kota ni bil slučajen
Pavlovič je na prvi tekmi dosegel evrogol za zmago, ob koncu pa vtis malce pokvaril z zgrešeno enajstmetrovko (videoposnetek si lahko ogledate na dnu novice). "Moje mnenje je, da takšnega strela ne moreš slučajno doseči," meni Pavlovič o izrednem golu, ko je zadel neposredno iz kota.

Po Švicarjih prihajajo "žabarji"
Maribor trese nogometna mrzlica, Ljudski vrt je bil razprodan že v ponedeljek dopoldne.
To pa je samo prvi del vročega tedna v štajerski prestolnici. V Ljudski vrt namreč v soboto prihaja večni tekmec Olimpija. "Napovedujem dobro igro moje ekipe in zmago pred polnim Ljudskim vrtom," napoveduje zlato-vijolična številka 33.

Na sobotni tekmi pa Pavlovič zaradi udarca, namenjenega Alešu Jeseničniku, ne bo smel igrati. In kakšen je "Zokijev" komentar dogajanja v njegovem rodnem mestu? "Šlo je za medsebojni konflikt, podrobnosti pa ne bi komentiral."

več na www.rtvslo.si/klepet

Ljudski vrt že razprodan