Klepet
slice
Edvard Žitnik: "Nisem si izmišljal anket v korist Clintonove ne Trumpovih škandaloznih izjav"
Prenos inavguracije bo na MMC-ju in 3. programu TV Slovenija, 19. januar 2017 ob 16:20 Oči sveta bodo jutri znova uprte v ZDA, kjer bo kot 45. predsednik prisegel Donald Trump. O živahnem političnem dogajanju čez lužo ste klepetali z dopisnikom RTV Slovenija Edvardom Žitnikom.
107
Nemec: "Slovenskemu nogometu grozi prevzem sodniške organizacije"
113
12. december 2016 ob 12:41 "Ožje vodstvo sodniške organizacije je tik pred prevzemom popolne oblasti nad nogometom, to je zelo nevarno," je v spletni klepetalnici MMC-ja povedal kandidat za predsednika NZS-ja Matjaž Nemec.
"Pero, ali se danes še komu sploh ljubi biti revolucionar?"
14
30. november 2016 ob 11:25 "Se bo kar treba potruditi, lahko pa si tudi mirno mazohist ali pa si misliš, da gledaš samo slab futurističen film," je na vprašanje iz naslova v MMC-jevi klepetalnici odgovoril udarniški roker ...
Klepet: Kakšna je moč potrošniških organizacij?
8
11. oktober 2016 ob 12:03 Gost MMC-jeve spletne klepetalnice je bil Boštjan Okorn z Zveze potrošnikov Slovenije, ki pri Evropski potrošniški organizaciji BEUC sodeluje na področju telekomunikacij in mobilnosti.
Nova platforma za slovenske glasbenike - oddaja Popšop
13
4. oktober 2016 ob 10:43 "Mislim, da je slovenska popscena močnejša, kot je bila včasih. Veliko je dobrih mladih izvajalcev in tudi odrov, kjer se lahko predstavijo."
Rosvita Pesek: France Bučar "velik duh", prepričan Evropejec in kristjan V mozaik slovenske osamosvojitve je France Bučar vstavil enega pomembnejših kamenčkov, je v klepetalnici MMC-ja dejala Rosvita Pesek, zgodovinarka, TV-voditeljica in avtorica biografije.
128
Otroci na cesti - za nekoga znak, da prime mamico za roko, za drugega, da steče Starši se moramo zavedati, da so otroci nepredvidljivi in da drugače razumejo promet, ob začetku šolskega leta polaga na srce prometna psihologinja.
31
Alya: Ponosna sem na vsako svojo skladbo, v vsaki je veliko truda in ljubezni "Vzornike gledam vsak dan - to sta moja starša. Mogoče zveni 'pocukrano', vendar je res, veliko sem se naučila od njiju, sploh potrpljenja in delovnosti," je v MMC-jevi klepetalnici razkrila Alya.
17

Kazalo