Klepet
slice
Big Foot Mama: "Naša pozicija je na tem mestu v tem času."
MMC-jev klepet z Jožetom Habulo, 2. april 2018 ob 11:44 Skupina Big Foot Mama se je znova zaprla v studio, vmes odpotovala tudi v Berlin, kjer so ob pomoči producenta Žareta Paka posneli svoj osmi studijski album Plameni v raju.
1
Maja Keuc (Amaya): "Beyonce je liga zase. Lahko bi ji le držala svečo."
36
27. februar 2018 ob 13:51 "Zame je najpomembneje, da se ves čas razvijam in učim, zato tudi sprejemam vse, kar s tem pride. Nimam popolnoma zabetoniranih načrtov in ciljev v svoji karieri, sem pa zelo hvaležna in ponosna, da ...
Lea Sirk o evropski konkurenci: Komaj čakam, da jo spoznam
38
26. februar 2018 ob 13:04 " 'Mama, kaj si ti zmagala? Zakaj ni Lara Kadis?'" je bilo vprašanje, s katerim se je po prihodu domov morala najprej soočiti sveža zmagovalka Eme, Lea Sirk.
Najzgodnejši spomin Vida Valiča na Evrovizijo? Darja Švajger v črni obleki.
18
15. februar 2018 ob 14:21 "Bojim se, da je Darja Švajger s komadom Tisoč let napovedala, koliko časa bomo Slovenci morali tekmovati, da bomo dejansko zmagali na Evroviziji," se je pošalil voditelj Eme Vid Valič.
"Naloga varuha je, da je slaba vest vodstva in programskih ustvarjalcev"
28
12. januar 2018 ob 13:52 "RTV ima izjemen kreativni in človeški potencial, škoda je, ker se izgublja v rokavcih notranjih sporov, nevoščljivosti, nerazumevanja javne odgovornosti," meni Ilinka Todorovski.
Trifunović: Dončić želi igrati za reprezentanco, in to mu je v veliko čast "Zoran Dragić bo igral prvo kvalifikacijsko okno. P ogovarjala s va se in pravi, da si želi in da mu igranje v reprezentanci pomeni zelo veliko," je v MMC-jevem klepetu povedal Rado Trifunović.
24
"Najslabša zimska pnevmatika je v snegu boljša od katere koli letne gume" Najslabša zimska pnevmatika je v snegu boljša od katere koli letne gume, ob začetku zimske prometne sezone, ki se je letos začela že z novembrskim snegom, opozarja Brane Legan, AMZS-jev inštruktor ...
39
O ekspresu al' espressu, Trinidadovcih in Tobagovcih in drugih slovničnih zagatah v MMC-jevi klepetalnici V MMC-jevi spletni klepetalnici smo gostili "jezikovna spletovalca" Nadjo Horvat in Andreja Salobirja iz prevajalske agencije Leemeta.
10
MMC-klepet: Andrej Šiško Gost MMC-jeve spletne klepetalnice je bil predsedniški kandidat Andrej Šiško (Gibanje Zedinjena Slovenija).
23
MMC-klepet: Suzana Lara Krause Gostja MMC-jeve spletne klepetalnice je bila kandidatka stranke SLS za predsednico republike Suzana Lara Krause.
11
MMC-klepet: Romana Tomc Gostja MMC-jeve spletne klepetalnice je bila kandidatka za predsednico republike Romana Tomc.
31
MMC-klepet: Angelca Likovič Gostja MMC-jeve spletne klepetalnice je bila kandidatka za predsednico republike Angelca Likovič.
53
MMC-klepet: Maja Makovec Brenčič Gostja MMC-jeve spletne klepetalnice je bila kandidatka za predsednico republike Maja Makovec Brenčič.
38
MMC-klepet: Boris Popovič Gost MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predsedniške kampanje je bil predsedniški kandidat SZV-ja Boris Popovič, župan Mestne občine Koper in državni svetnik.
32
MMC-klepet: Ljudmila Novak Gostja MMC-jeve spletne klepetalnice v okviru predsedniške kampanje je bila predsedniška kandidatka Ljudmila Novak, predsednica stranke NSi in poslanka DZ-ja.
58

Kazalo