Klepet
slice
Milaniču je blizu strategija igre Napolijevega trenerja
Ogrinec najbližje prvemu moštvu, 20. februar 2017 ob 19:20 " Od prvega dne smo se ukvarjali s taktiko v napadu in obrambi ," je zimske priprave Maribora opisal trener Darko Milanič, ki je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice.
75
Varuhinja gledalčevih pravic: Samovšečnost in samozadostnost sta ena od rak ran
12
16. februar 2017 ob 15:22 "Če bi menila, da mi je na tem položaju usojena profesionalna impotentnost, ne bi kandidirala," je v pogovoru z uporabniki MMC-ja povedala nova varuhinja gledalčevih pravic, Ilinka Todorovski.
"Ni razloga, da ne bi tudi v prihodnje igral za reprezentanco"
15
6. februar 2017 ob 15:49 "S kolenom je bolje, trenutno nimam večjih bolečin in lahko že skoraj normalno hodim. V prihodnjem tednu se bom moral odločiti, kje bom koleno operiral," je v MMC-jevem klepetu povedal Vid Kavtičnik.
Tomaž Lavrič: "Sedaj se lahko pove. JJ je moj stric iz ozadja."
88
25. januar 2017 ob 13:51 " Svoje politične usmerjenosti ne skrivam, zakaj bi jo? Grdo se norčujem iz vsake opcije, ki to zasluži, ampak ena žalibog zasluži bolj, " je na eno izmed vaših vprašanj v MMC-jevi klepetalnici ...
Edvard Žitnik: "Nisem si izmišljal anket v korist Clintonove ne Trumpovih škandaloznih izjav"
107
19. januar 2017 ob 16:20 Oči sveta bodo jutri znova uprte v ZDA, kjer bo kot 45. predsednik prisegel Donald Trump. O živahnem političnem dogajanju čez lužo ste klepetali z dopisnikom RTV Slovenija Edvardom Žitnikom.
Nemec: "Slovenskemu nogometu grozi prevzem sodniške organizacije" "Ožje vodstvo sodniške organizacije je tik pred prevzemom popolne oblasti nad nogometom, to je zelo nevarno," je v spletni klepetalnici MMC-ja povedal kandidat za predsednika NZS-ja Matjaž Nemec.
113
"Pero, ali se danes še komu sploh ljubi biti revolucionar?" "Se bo kar treba potruditi, lahko pa si tudi mirno mazohist ali pa si misliš, da gledaš samo slab futurističen film," je na vprašanje iz naslova v MMC-jevi klepetalnici odgovoril udarniški roker ...
14
Klepet: Kakšna je moč potrošniških organizacij? Gost MMC-jeve spletne klepetalnice je bil Boštjan Okorn z Zveze potrošnikov Slovenije, ki pri Evropski potrošniški organizaciji BEUC sodeluje na področju telekomunikacij in mobilnosti.
8
Nova platforma za slovenske glasbenike - oddaja Popšop "Mislim, da je slovenska popscena močnejša, kot je bila včasih. Veliko je dobrih mladih izvajalcev in tudi odrov, kjer se lahko predstavijo."
13
Rosvita Pesek: France Bučar "velik duh", prepričan Evropejec in kristjan V mozaik slovenske osamosvojitve je France Bučar vstavil enega pomembnejših kamenčkov, je v klepetalnici MMC-ja dejala Rosvita Pesek, zgodovinarka, TV-voditeljica in avtorica biografije.
128
Otroci na cesti - za nekoga znak, da prime mamico za roko, za drugega, da steče Starši se moramo zavedati, da so otroci nepredvidljivi in da drugače razumejo promet, ob začetku šolskega leta polaga na srce prometna psihologinja.
31
Alya: Ponosna sem na vsako svojo skladbo, v vsaki je veliko truda in ljubezni "Vzornike gledam vsak dan - to sta moja starša. Mogoče zveni 'pocukrano', vendar je res, veliko sem se naučila od njiju, sploh potrpljenja in delovnosti," je v MMC-jevi klepetalnici razkrila Alya.
17

Kazalo