Klepet
slice
"Pero, ali se danes še komu sploh ljubi biti revolucionar?"
Gost MMC-jeve klepetalnice je bil Pero Lovšin, 30. november 2016 ob 11:25 "Se bo kar treba potruditi, lahko pa si tudi mirno mazohist ali pa si misliš, da gledaš samo slab futurističen film," je na vprašanje iz naslova v MMC-jevi klepetalnici odgovoril udarniški roker ...
14
Klepet: Kakšna je moč potrošniških organizacij?
8
11. oktober 2016 ob 12:03 Gost MMC-jeve spletne klepetalnice je bil Boštjan Okorn z Zveze potrošnikov Slovenije, ki pri Evropski potrošniški organizaciji BEUC sodeluje na področju telekomunikacij in mobilnosti.
Nova platforma za slovenske glasbenike - oddaja Popšop
13
4. oktober 2016 ob 10:43 "Mislim, da je slovenska popscena močnejša, kot je bila včasih. Veliko je dobrih mladih izvajalcev in tudi odrov, kjer se lahko predstavijo."
Rosvita Pesek: France Bučar "velik duh", prepričan Evropejec in kristjan
128
21. september 2016 ob 13:26 V mozaik slovenske osamosvojitve je France Bučar vstavil enega pomembnejših kamenčkov, je v klepetalnici MMC-ja dejala Rosvita Pesek, zgodovinarka, TV-voditeljica in avtorica biografije.
Otroci na cesti - za nekoga znak, da prime mamico za roko, za drugega, da steče
31
31. avgust 2016 ob 13:37 Starši se moramo zavedati, da so otroci nepredvidljivi in da drugače razumejo promet, ob začetku šolskega leta polaga na srce prometna psihologinja.
Alya: Ponosna sem na vsako svojo skladbo, v vsaki je veliko truda in ljubezni "Vzornike gledam vsak dan - to sta moja starša. Mogoče zveni 'pocukrano', vendar je res, veliko sem se naučila od njiju, sploh potrpljenja in delovnosti," je v MMC-jevi klepetalnici razkrila Alya.
17

Kazalo