Klepet
slice
Petrovec: "Bančni sektor je še vedno v skrb vzbujajočem stanju, toda Italija ima veliko rezerv"
Med svetim letom manj romarjev kot pričakovano, 30. marec 2017 ob 13:16 Ena glavnih tem v Italiji te dni je vprašanje migrantov in urejanje njihovega status, bližajo pa se tudi strankarske volitve v vladajoči Demokratski stranki, je v spletni klepetalnici najbolj ...
2
Blaž Švab: Z vodo in meditacijo do notranjega miru
24
3. marec 2017 ob 11:39 Gosta MMC-jeve spletne klepetalnice Darja Gajšek in Blaž Švab, voditelja Slovenskega pozdrava, sta se v smehu spomnila zabavne prigode s snemanja oddaje, ko so se Blažu na odru strgale hlače.
Omar Naber po Emi: Vedno so polemike, vedno so dvomljivci.
78
27. februar 2017 ob 11:39 "Letos je bilo na Emi ogromno lepih, dobrih skladb, primernih za na Evrovizijo. Z veseljem bi odstopil zmago in privoščil drugim izvajalcem, da bi nas zastopali na Evroviziji," je v spletnem klepetu ...
Milaniču je blizu strategija igre Napolijevega trenerja
75
20. februar 2017 ob 19:20 " Od prvega dne smo se ukvarjali s taktiko v napadu in obrambi ," je zimske priprave Maribora opisal trener Darko Milanič, ki je bil gost MMC-jeve spletne klepetalnice.
Varuhinja gledalčevih pravic: Samovšečnost in samozadostnost sta ena od rak ran
12
16. februar 2017 ob 15:22 "Če bi menila, da mi je na tem položaju usojena profesionalna impotentnost, ne bi kandidirala," je v pogovoru z uporabniki MMC-ja povedala nova varuhinja gledalčevih pravic, Ilinka Todorovski.
"Ni razloga, da ne bi tudi v prihodnje igral za reprezentanco" "S kolenom je bolje, trenutno nimam večjih bolečin in lahko že skoraj normalno hodim. V prihodnjem tednu se bom moral odločiti, kje bom koleno operiral," je v MMC-jevem klepetu povedal Vid Kavtičnik.
15
Tomaž Lavrič: "Sedaj se lahko pove. JJ je moj stric iz ozadja." " Svoje politične usmerjenosti ne skrivam, zakaj bi jo? Grdo se norčujem iz vsake opcije, ki to zasluži, ampak ena žalibog zasluži bolj, " je na eno izmed vaših vprašanj v MMC-jevi klepetalnici ...
88
Edvard Žitnik: "Nisem si izmišljal anket v korist Clintonove ne Trumpovih škandaloznih izjav" Oči sveta bodo jutri znova uprte v ZDA, kjer bo kot 45. predsednik prisegel Donald Trump. O živahnem političnem dogajanju čez lužo ste klepetali z dopisnikom RTV Slovenija Edvardom Žitnikom.
107
Nemec: "Slovenskemu nogometu grozi prevzem sodniške organizacije" "Ožje vodstvo sodniške organizacije je tik pred prevzemom popolne oblasti nad nogometom, to je zelo nevarno," je v spletni klepetalnici MMC-ja povedal kandidat za predsednika NZS-ja Matjaž Nemec.
113
"Pero, ali se danes še komu sploh ljubi biti revolucionar?" "Se bo kar treba potruditi, lahko pa si tudi mirno mazohist ali pa si misliš, da gledaš samo slab futurističen film," je na vprašanje iz naslova v MMC-jevi klepetalnici odgovoril udarniški roker ...
14
Klepet: Kakšna je moč potrošniških organizacij? Gost MMC-jeve spletne klepetalnice je bil Boštjan Okorn z Zveze potrošnikov Slovenije, ki pri Evropski potrošniški organizaciji BEUC sodeluje na področju telekomunikacij in mobilnosti.
8
Nova platforma za slovenske glasbenike - oddaja Popšop "Mislim, da je slovenska popscena močnejša, kot je bila včasih. Veliko je dobrih mladih izvajalcev in tudi odrov, kjer se lahko predstavijo."
13
Rosvita Pesek: France Bučar "velik duh", prepričan Evropejec in kristjan V mozaik slovenske osamosvojitve je France Bučar vstavil enega pomembnejših kamenčkov, je v klepetalnici MMC-ja dejala Rosvita Pesek, zgodovinarka, TV-voditeljica in avtorica biografije.
128
Otroci na cesti - za nekoga znak, da prime mamico za roko, za drugega, da steče Starši se moramo zavedati, da so otroci nepredvidljivi in da drugače razumejo promet, ob začetku šolskega leta polaga na srce prometna psihologinja.
31
Alya: Ponosna sem na vsako svojo skladbo, v vsaki je veliko truda in ljubezni "Vzornike gledam vsak dan - to sta moja starša. Mogoče zveni 'pocukrano', vendar je res, veliko sem se naučila od njiju, sploh potrpljenja in delovnosti," je v MMC-jevi klepetalnici razkrila Alya.
17

Kazalo