OI 2018
Zaključna slovesnost je bila prava paša za oči. Foto: Reuters
Zaključni ognjemet. Foto: Reuters
Pekinški župan Džen Džining (Chen Jining) je takole prevzel olimpijsko zastavo. Foto: Reuters
Prepoznavni Pita Taufatofua s Tonge se je takole znova postavil na ogled. Foto: Reuters
VIDEO
Veličastna slovesnost od...
VIDEO
Pogovor z Andrejem Staret...

Dodaj v

Foto: V Pjongčangu ugasnil olimpijski ogenj, tudi zaključek navdušil

Slovensko zastavo nosil Filip Flisar
25. februar 2018 ob 10:47,
zadnji poseg: 25. februar 2018 ob 14:31
Pjongčang - MMC RTV SLO

V Pjongčangu je s spektakularnim in ognjemeta polnim zaključkom padel zastor nad XXIII. zimskimi olimpijskimi igrami. Slovensko zastavo je nosil smučar prostega sloga Filip Flisar.

Zaključna slovesnost se je začela z ognjemetom, vrhunec pa je bilo vkorakanje športnikov z vsega sveta, ki so se poslovili od občinstva. Nosilci zastav so v sredini olimpijskega stadiona sklenili krog, njihovi rojaki pa so se ob spremljavi glasbe in svetlobnih učinkov sprehodili okoli njih. Po prihodu športnikov je nebo osvetlila podoba maskote letošnjih olimpijskih iger, tigra Suhoranga, ki se je nato oblikovala v veliko srce. Po pestrem plesno-glasbenem programu je gledalce nagovoril predsednik Mednarodnega olimpijskega komiteja (Mok) Thomas Bach. Poudaril je, da so letošnje olimpijske igre, ki so sicer trdno zasidrane v tradiciji, pokazale pot v prihodnost in jih označil za igre novih obzorij, na katerih so Korejci dokazali, da šport gradi mostove.

Srca gledalcev ogreli tudi v najnižjih temperaturah
Dodal je tudi, da je bila vpeljana vrsta novosti, ki so namenjene novi generaciji. "Digitalna tehnologija je omogočila, da je igre videlo še več ljudi iz še več držav," je povedal in izpostavil tudi rekordno število sodelujočih nacionalnih olimpijskih komitejev na teh zimskih igrah. Organizatorjem se je zahvalil z besedami, da so srca gledalcev ogreli tudi v najnižjih temperaturah. Vodja organizacijskega komiteja POCOG Lee Hee-beom je dodal, da bodo kljub slovesu spomini iz Pjongčanga še dolgo z njimi. Dejal je, da so tudi tokratne igre postregle s pravim olimpizmom.

Stadion čaka še na paraolimpijske igre
Flisar je bil edini ostali slovenski športnik v Koreji. Vsi preostali so že na poti v domovino, Flisarja pa čaka pot v Rusijo, kjer je na sporedu naslednja tekma za svetovni pokal. Tako kot odprtje iger je tudi zaključna slovesnost potekala na posebnem stadionu, na katerem sicer ni bilo nobenih športnih dogodkov. Stadion bo gostil še prvo in zadnje dejanje paraolimpijskih iger med 9. in 18. marcem, nato ga bodo razgradili.


Med drugim nastopili tudi EXO in CL
Slovesnost je potekala pod naslovom Naslednji val, sestavljena pa je bila iz glasbe, plesa in umetnosti. Režiser slovesnosti Oh Jang-hwan je ob tem dejal: "Ustvarili smo dogodek, ki pogleduje proti prihodnosti. Vključuje precej tradicionalnega korejskega humorja in zabavne elemente, s katerimi bomo ustvarili zabavno vzdušje." Med drugim so nastopili tudi popularna korejsko-kitajska fantovska skupina EXO in korejska reperka CL. Po tradiciji so na zaključni slovesnosti podelili tudi zadnja olimpijska odličja. Bach in predsednik Mednarodne smučarske zveze (Fis) Gian Franco Kasper sta jih okoli vratu obesila najboljšim smučarskim tekačem in tekačicam na najdaljših preizkušnjah. Moški so se preizkusili na 50-kilometrski preizkušnji, na kateri je slavil Finec Iivo Niskanen, v ženski konkurenci pa je z zlatom svoj prispevek k letošnji rekordni beri medalj Norvežanov dodala Marit Björgen.

Na zaključni slovesnosti tudi Ivanka Trump
Na tribunah je zaključno slovesnost spremljala tudi hčerka ameriškega predsednika Donalda Trumpa Ivanka in delegacija visokih severnokorejskih uradnikov, ki jo je vodil general Kim Yong Chol. Rusija pa tudi ob zaprtju iger kljub drugačnim željam na stadion ni vkorakala z lastno nacionalno zastavo, ampak s simboli Mednarodnega olimpijskega komiteja, potem ko je izvršni odbor Moka na današnjem zasedanju predlagal, da se Rusiji suspenz zaradi sistematičnega dopinga v državi ukine šele po koncu letošnjih zimskih iger.

Na vrsti je Peking
Olimpijski ogenj, ki ga je 9. februarja prižgala dobitnica zlate olimpijske medalje v umetnostnem drsanju iz Vancouvra leta 2010 Kim Yuna, je ob koncu slovesnosti ugasnil. Pjongčang je olimpijsko zastavo predal predstavnikom Pekinga, ki bo gostil naslednje zimske olimpijske igre. Predajo je pospremila predstava v režiji priznanega kitajskega režiserja Džang Imova (Zhang Yimou).

Sodelovalo več kot 2.900 športnikov
Na tokratnih zimskih olimpijskih igrah je sodelovalo več kot 2.900 športnikov iz 92 držav, ki so tekmovali za medalje v 102 disciplinah 15 zimskih športov. Med njimi so bili tudi severnokorejski, kar je omogočil šele pred kratkim sklenjen sporazum obeh Korej z Mokom.

S. J., Ž. K.
Ivanka Trump in  Moon Jae-in
Pjongčang
Prijavi napako
Komentarji
KiNgKoNg
# 25.02.2018 ob 11:02
Po čem si bom zapomnil te OI? Po RTVju. Kronično pomanjkanje prenosov, stopnjevanje dolžine reklam, dnevne ponovitve drsanja/otvoritve.

Tako kot so bile te igre obupne, temu primerna je bila tudi pokritost s strani našega nacionalnega medija.
gorazd114
# 25.02.2018 ob 11:09
Ocena RTV prenosov teh iger je lahko samo nezadostno
mike_casper
# 25.02.2018 ob 11:11
Niso ble glih bog ve kaj te OI
Branko57
# 25.02.2018 ob 12:20
RTVSLO je sramotno pokrival te OI. Kdo bo odstopil za takšno blamažo? Prenosov ni bilo, čeprav ste jih imeli na sporedu.
TellingTheTruth
# 25.02.2018 ob 12:18
Končno konec te blamaže za 4 leta. Pa ne mislim s tem naših športnikov. No vsaj nekaterih ne.

Namreč največja blamaža je to, da če si nisem izrecno pogledal spored kdaj je kakšna "naša disciplina", sem vedno nekako trofil ponovitev drsanja. Ni blo šans da bi se zvrnu na kavč pa slučajno naletel na bordanje al pa karkol druzga. Sem prav za foro mal gledal, ker sem mislil da mamo 10 predstavnikov v umetnostnem drsanju, pa da so vsaj 3 favoriti za medaljo.

pa sem potem ugotovil, da morajo tut drugi najbrš plačo vlečt na RTV.

SRAMOTA za nacionalni medij. Me srce boli ko to pravim, sam če mislite bit tako organizirani, dajte prepustite prenose OI kakemu drugemu programu. Itak je še na najbolj komercialni TV manj reklam kot tle
whitwice
# 25.02.2018 ob 13:20
Tud men bodo oi ostale v spominu po tem da si razn nasih sportnikov + drsanja nisem mogel nicesar ogledat. Porazn program, ki ga razume samo urednik. To posiljevanje z umetnostnim drsanjem je slo preko meje zdravega razuma. Od nesteto sportnih panog smo jih vidl lih ene 15%. In to naj bi bil prenos oi. Nezadostna ocena za prenose.
Odlicna ocena za nase nastope. Nisem pricakoval medalje,imamo pa 2! Bravo sportniki!
Drncl
# 25.02.2018 ob 14:11
"Tudi zaključek navdušil". Kaj pa je na teh OI še navdušilo? Sori, ampak tako bednih OI pa že dolgo ne. Vključno s poraznimi prenosi in debilnimi urami ob dveh zjutraj...
1upanje
# 25.02.2018 ob 12:25
zame najbolj brezvezen OI do sedaj! čestitke!
Krjavelj
# 25.02.2018 ob 12:03
Ene najbolj brezveznih zimskih olimpijskih iger v zgodovini. Polne politike, slabe organizacije, špekulacij. Da ne govorim o megalomanstvu v organizaciji.

Pa da ne bo pomote. Olimpijske igre so mi objektivno gledano dober projekt, amapk kar se pa zadnje leta dela z njimi je pa vse kaj drugega kot za kar so bile namenjene.
1upanje
# 25.02.2018 ob 13:35
tud mene blazno moti neskončneTopShop reklame na javni televiziji, ki jo plačujemo mi vsi !!! temu bo treba narediti konec!!! totalno neokusno - RTV poglejte si ORF, ARD, ZDF etc! ..
maco481990
# 25.02.2018 ob 13:00
Rtvslo.. tudi od mene dobis en velik NE
fiston
# 25.02.2018 ob 12:25
Časovna razlika je naredila svoje, vseeno ni isto gledati prenos ali posnetek. Je pa res, da si RTV Slovenija zasluži nezadostno oceno. Baje so nekega direktorja genija zdaj postavili, ki naj bi stvari uredil, ampak stvari gredo pa v napačno smer.

No zasluži si pa RTV Slovenija nezadostno oceno, ker glede na možnosti ki jih ima, bi se dalo več videti. Imamo tudi tretji parlamentarni program, ki bi ga politiki lahko odstopili, pa bi se potem dalo vse videt. Sicer je bila seja parlamenta, ampak poslanec Peter Vilfan si je vse dni seje vzel prosto...
Dobro če že to ne bi šlo, je ostal čas po onem studiu ob 20h, pa tam do 2 ure zjutraj, samo to verjetno spet ni šlo v kontekst, ko je bil že pregled dneva, pa da bi potem še posnetke predvajali.
No kot zadnja rešitev je bila na voljo tudi ta stran MMC, kjer bi lahko namesto dolgega in širokega nakladanja napisali par besed in dali videoposnetek tekmovanja.
Denar tudi ne bi smel biti problem, glede na to da so Izbor za Eurosong raztegnili celo na dva dela, tako da potem niti niso mogli normalno točk dajati od 1 do 12 ker jih je bilo samo 8 v drugem krogu, tako je bil ta krog povsem odvečen. No s tem denarjem sem siguren, da bi lahko predvajali posnetke vseh tekmovanj, pa verjetno bi še kaj ostalo.
KopitarTheGreat
# 25.02.2018 ob 12:10
Teh iger se bom spominjal po šlampastem programu rtv-ja... Nesledenju lastnega v naprej napovedanega programa oziroma spreminjanju le tega, posnetkih seveda in pomankanju prenosov in/ali izpuščanju športov...kaj nam bosta nastopa najboljših dveh v večerni oddaji, vseeno če še to izpustite drugič rtv...
a.orhidejca
# 25.02.2018 ob 13:21
Marketinško zelo slabe OI, zelo slabo obiskane....Ocena: nezadostno.
socrates
# 25.02.2018 ob 12:58
ZOI so bile izvedene OK, naši po borbenosti zlati, po rezultatih znotraj realnih okvirjev in sezone kot celote .... prenosi RTV pa vsaj 20 let za časom (ob tem, da je bila ekipa, ki je pokrivala ZOI po moji oceni rekordno velika) oz. za oceno nezadostno. Po mojem je čas ali da se zamenjajo uredniki ali pa se preimenujejo v TopShop TV in nehajo pobirati prispevek (za stare mamce bo dobro).
Kombo
# 25.02.2018 ob 11:50
Je bil kak prenos curlinga? Edini pravi šport
moj komentar
# 25.02.2018 ob 13:09
Olimpijske igre astmatikov so končane.
Hvala bogu.
Ta farsa skorumpiranega MOK-a mi je šla že na bruhanje.
Yanez
# 25.02.2018 ob 15:24
Tole TopShop olimpijado si bom zapomnil po ubogih norveških astmatičnih športnikih, ki so morali s sabo vzeti 6.000 doz razpršil proti astmi, da so igre sploh lahko preživeli. Po ogoljufanem Koširju, kjer ni bilo važno kdaj je v resnici prišel na cilj, ampak kdaj ga je zaznala sodobna tehnika ter po ubogi Avstrijki, ki je v tekaškem maratonu zašla na progi in tako izgubila medaljo. Očitno Korejci niso mogli najti človeka, ki bi usmerjal tekačice v pravo smer. Skratka prva olimpijada, kjer je tehnika že v veliki meri nadomestila človeka in so poživila pod krinko že dovoljena (razen za Ruse). Očitno bo na naslednjih olimpijadah samo še slabše...
O naših obupnih RTV prenosih pa tokrat ne bom zgubljal besed...
moj komentar
# 25.02.2018 ob 13:12
Nemški borec proti dopingu se je odločil razkrinkati norveške "astmatike":
https://www.logicno.com/life-and-style/njemacki-borac-protiv-dopinga-odlucio-raskrinkati-norveske-astmaticare.html
grenadir
# 25.02.2018 ob 11:18
Prvič v mojem že precej dolgem življenju nisem spremljal OI... Moram reči, da nisem nastopov, zadrogiranih cirkusantov namenjenih reklamiranju in zabavi atomiziranih in neizživetih človeških duš, popolnoma nič pogrešal....
Ndugu
# 25.02.2018 ob 10:57
Slovensko medaljo na dogodku bo nosil edini preostali slovenski športnik v Koreji Filip Flisar

Haha, novinarji RTV...
antitrust
# 25.02.2018 ob 14:12
Od vseh ZOI največja beda!
Yanez
# 25.02.2018 ob 13:39
Čez štiri leta pa zimska olimpijada na Kitajskem. Spet v obupnih terminih za Evropo. OK, jasno mi je, da EU ni več popek sveta, ampak to postaja Azija. Upam, da takrat TV pravic ne dobi nacionalka. Že sedaj je namreč zgledalo, kot da so pravice odkupili RTV reklamarji, ne pa da še plačujemo naročnino za RTV?!
Adijo zimske olimpijade, ki sem jih z veseljem spremljal več kot 40 let.
severnik
# 25.02.2018 ob 13:30
Mogoče celo najslabše igre z obupnim terminom za gledanje.

Gledalcev malo, čudne odločitve, slabo vreme (vedeli so, kaksne so tukaj razmere v februarju, nimajo za hec same vetrnice na hribih),...
jaz jaz
# 25.02.2018 ob 14:14
...tudi zaključek navdušil

kaj drugega je pa na teh OI navdušilo??? smučanje ob treh in šestih zjutraj? prestavljanje tekmovanj zaradi vetra? tri urna tekma smučarskih skokov? umetnostno drsanje 25 ur na dan (enkrat v živo + 5x v posnetku)? 100 ponovitev otvoritvene slovesnosti?.... ah ja, tele OI so bile strel v koleno. stavim, da so ene najmanj gledanih v zgodovini. sem fenica zimskih športov, pa sem si ogledala res malo reči, verjamem pa, da nisem edina.
balrog
# 25.02.2018 ob 17:13
No pa so se končale verjetno najmanj olimpijske od vseh olimpijskih iger. Prazne oziroma pol prazne tribune so le potrdile tisto, kar je bilo jasno, že od takrat, ko je "Pyeongchang" dobil zimsko olimpijado. Na silo vpeljati zimske športe v deželo, v kateri ne obstaja tradicija zimskih športov je res poniglavo početje. Da grozljivih ur prenosov glavnih tekem niti ne omenjam. Razen smučarskih skokov, tekov in biatlona so bile vse ostale tekme na prostem v za Evropo najbolj neprimernih nočnih ali zgodnjih jutranjih urah in torej dejansko ne-gledljive. Vse je šlo narobe. Politizacija olimpijskih iger je dosegla novo dno, z dvojnimi merili pa je Mednarodni olimpijski komite izgubil vso verodostojnost, če jo je sploh kdaj imel. Po eni strani poniževanje Rusov s tem, ko niso smeli biti Rusi, ampak "Olimpijski športniki iz Rusije", po drugi strani bizarno dopuščanje "dopinških izjem" v primeru "astmatikov" iz Norveške in Nemčije. Pa kaj se gre MOK? Doping je doping. Izjem ne bi smelo biti. Če ima nekdo težko kronično bolezen, kot je astma, in brez "zdravil", ki so doping, ne more tekmovati, potem bi moral ostati doma. Tokratne olimpijske igre so pokazale, da je cesar nag tudi v primeru slovenskega športa. V Južno Korejo smo poslali najštevilčnejšo zimsko delegacijo doslej, ki pa ji je popolnoma spodletelo. Uspehov Jakova Faka in Žana Koširja NI MOGOČE prištevati k uspehom slovenske reprezentance, kajti tako Fak kot Košir sploh nista del uradnih reprezentanc. Fak se je na olimpijske igre pripravljal z žensko ukrajinsko reprezentanco, Košir pa tudi trenira povsem individualno in s pomočjo staršev, družine in individualnih sponzorjev in ni del uradne deskarske reprezentance. Slovenska olimpijska blamaža se je začela že pred olimpijskimi igrami, edini krivec za afero zastava je prav OKS, ki je povsem nepremišljeno in nespametno prepustil odločanje o zastavonoši spletnim nestrpnežem in novinarjem Ekipe, nato pa, ko je Fak razumljivo odklonil, sta OKS in Val 202 s "spletno anketo" za nosilko določila Vesno Fabjan, ki v Pjongčangu sploh ni tekmovala. Slovenci pa smo se osramotili tudi kot dopingiranci. Teja Gregorin je zaradi dopinga ostala brez nastopa v Pjongčangu, madež pa je padel tudi na hokej, saj razumnemu človeku ni jasno, kako je lahko Žiga Jeglič pozabil prijaviti zdravilo za astmo. Torej je pršilo uporabljal kot doping in ne za lajšanje težav ob napadu astme. Deset milijard evrov za zimsko olimpijado v Južni Koreji? Je bilo vredno? Seveda da ne. Ampak MOK se ni ničesar naučil. Čez štiri leta bodo zimske olimpijske igre doživele novo dno, ko bodo igre v kitajski puščavi v okolici Pekinga. Če je bil v Južni Koreji moteč veter, pa bo na Kitajskem moteče vse oziroma kot da bi želeli pripraviti zimske olimpijske igre sredi Sahare. Kje bo naslednje prizorišče olimpijskih iger ? Kilimandžaro v Afriki ?
symony
# 25.02.2018 ob 15:27
Razočaran in jezen predvsem na rtvslo!
Nekaj noči med igrami celo niti enega športa niso prenašali... Se zadržujem, da ji javno ne pošljem v...
utegurovic
# 25.02.2018 ob 13:09
rtv radirka že v akciji.
Slovan65
# 25.02.2018 ob 12:30
Te otvoritve in zakljčki olimpiskh iger si tako dolgočaaaasniiiii.
A to sploh kdo gleda, a obstaja takšen fanatik ?
DrKošarke
# 25.02.2018 ob 14:01
kdo je porabil največ kondomov?
KiNgKoNg
# 25.02.2018 ob 10:58
Škoda, ker za ta spektakel niste aktivirali komentatorskega tandema Miha Žibrat - Mojca Mavec. To bi bil epski zaključek.
moj komentar
# 25.02.2018 ob 13:35
Politično skrojene olimpijske igre so vredne vsega obsojanja. Da o dovoljenem dopingu nekaterih reprezentanc sploh ne govorimo.
deloholik
# 25.02.2018 ob 18:48
Toooo, zopet umetnostno drsanje. Komaj čakam še na razplet Top Shopa in ponovitev zaključne slovesnost da mi nabije adrenalin.
nemesis999
# 25.02.2018 ob 14:03
končno nazaj na svetovne pokale!
dule95
# 25.02.2018 ob 12:24
Stadion pa prazen kot, da gledam prvo slovensko ligo v nogometu hahah
m72
# 25.02.2018 ob 12:00
Začelo se je zadnje dejanje parodije na olimpijske igre :-)
Yanez
# 25.02.2018 ob 16:01
slaya # 25.02.2018 ob 15:44;
Se strinjam. Jolanda pa je kraljica prenosov dolgočasnih športov. ;))
Vitez
# 25.02.2018 ob 16:01
Mi ki hodimo v službo, nimamo časa gledati smučanja sredi noči in tekem v jutranjem času, gledal nisem skoraj ničesar, razen malo hokeja. Ta olimpijada je šla čist mimo mene.
humwawaxaztur
# 25.02.2018 ob 14:06
Najslabše oi do zdaj, stadion prazen plus naši turisti so osvojili najmanj medalj
stewie
# 25.02.2018 ob 12:32
Žibrat očitno misli, da je Jamajka v Afriki :))
Branko57
# 25.02.2018 ob 12:22
Namreč največja blamaža je to, da če si nisem izrecno pogledal spored kdaj je kakšna "naša disciplina", sem vedno nekako trofil ponovitev drsanja.

Glavno da lahko zdaj kažejo 100x ponovitev drsanja, ko pa so ga imeli priložnost prenašat in ga celo dali v spored pa so imeli cele 3 ure nočni program!!! Verjetno je jolanda bertole zaspala in se niso mogli vključit v prenos.
konjice
# 25.02.2018 ob 15:08
Sem velik pristaš Olimpijskih iger in moram reči, da letos nisem začutil tistega olimpijskega duha. Mogoče na momente malenkost ampak sem se moral res truditi z gledanjem raznoraznih olimpijskih posnetkov, pesmi.. itd. Mogoče je razlog to, da je bilo veliko tekmovanj ponoči in dopoldan in zaradi službe se ni dalo vse gledat v živo zato sem si vrtel posnetke kar pa ni isto... Všeč mi je bila tale uvodna špica pred prenosom z glasbeno podlago Arirang. Vseeno pa sem, kot na vsakih igrah malo zajokal ko je ugasnil ogenj, ki ima vsaj zame, tako kot olimpijski krogi velik pomen. Srečno v Pekingu 2022 in še prej v Tokyu 2020!
moj komentar
# 25.02.2018 ob 14:18
...tudi zaključek navdušil

Imate prav.
Jaz sem komaj čakal, da bo te spolitizirane in astmatične farse čimprej konec.
Tudi na splošno so bile igre totalna polomija.
Lesinar
# 25.02.2018 ob 10:59
Škoda, ker za ta spektakel niste aktivirali komentatorskega tandema Miha Žibrat - Mojca Mavec. To bi bil epski zaključek.

Uuuu....čudovito...Slovenija 12 točk
rdečinavijač
# 25.02.2018 ob 13:01
Predsednik MOK je ob podelitvi prišepnil Marit da ima čez 5 let termin pri Oprah.
in Bac ill
# 25.02.2018 ob 19:34
kar se RTv OD TV tiče so bile to olimpijske igre s tri dnevno otvoritvijo 10 dnevnim umetnostnem drsanjem in 14 dnevnim topshop om
1986
# 25.02.2018 ob 19:25
Prve OI, ki jih nisem redno spremljal. Ne vem kaj je bilo narobe. Nekako brez "duše", brez evforije, otvoritev dolgočasna... Sochi je bil 100x boljši in ne samo zaradi uvrstitev naših.
akasa70
# 25.02.2018 ob 16:27
Sploh ne razumem, zakaj so te igre kjerkoli drugje, kot v Evropi, mogoče še v Severni Ameriki. Za letne že razumem, za zimske pa niti malo. Večina zimskih športov na olimpijskih je daleč najbolj popularna v Evropi, še posebej v alpskih državah. Zakaj torej organizirati vso to stvar, ki stane nenormalno, v državah, ki so tako oddaljene od nas, da se sploh ne da normalno v živo gledati? Na koncu izpade mlačno, kot so izpadle letošnje igre. Z letnimi je povsem drugače, z zimskimi pa je pač tako. Že po velikosti reprezentanc se vidi, kje so zimske igre najpopularnejše in temu bi se morali organizatorji prilagajati.
slaya
# 25.02.2018 ob 15:44
Na rtvs so spet, tako kot vedno, pretiravali s prenašanjem športov, ki jih lahko gledamo že tako vsako zimsko sezono celo sezono.

Tako so neumorni s posnetki kvalifikacij skokov, pa s prenosi in posnetki smučarskih tekov v katerih že 10 let nimamo možnosti za kolajne in katere že tako celo zimo neumorno vrtite.

Pa saj isto je na poletnih OI. Hokej na travi vidiš morda v posnetku finale, če je sreča, imaš pa možnost gledat vse možne "derbije" med tujimi reprezentancami v odbojki in rokometu. Stvar, ki jo lahko gledaš praktično vsako leto zaradi izmenjevanja SP in EP. Bedno.

Grem stavit, da posiljujete s temi smučarskimi teki samo zato, ker so tv pravice tako poceni. Ker če pa to ni en najbolj dolgočasnih športov kar jih je. Zakaj potem ne prenašate raznih gorskih tekov in krosov v poletnih terminih. Nivo zanimivosti je tam-tam.

In pa neumorni prenosi plavanj. Še en katastrofalno dolgočasen šport za gledanje.
generacija56
# 25.02.2018 ob 13:22
Prva paraolimpijada z politično izbranimi udeleženci, zaključena.
Astmatiki so si razdelili medalje.
Sedaj se začne druga...
MMC na prizorišču
Facebook

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!