Tim Kevin Ravnjak je velik ljubitelj azijske hrane. Foto: www.alesfevzer.com
Tim Kevin Ravnjak je velik ljubitelj azijske hrane. Foto: www.alesfevzer.com

Posebno kuharsko izkušnjo ima deskar prostega sloga Tim Kevin Ravnjak. "Pred štirimi leti smo zamenjali trenerja. Do 15 ali 16 leta sem bil zelo izbirčen. Nisem jedel zelenjave, držal sem se testenin, mesa. Ko smo zamenjali trenerja, mi je takoj na prvem treningu rekel, da on zame ne bo kuhal posebne hrane. Vzel me je s sabo v kuhinjo in sva skupaj začela kuhati ter vključevati zelenjavo. Pozneje sva se vse bolj osredotočala na zdravo azijsko prehrano. V zadnjem času, če kuham, kuham azijsko hrano, zelo rad imam pa tudi mehiško," je povedal Ravnjak, nad čigar hrano so navdušeni tudi njegovi prijatelji.
Športniki so velikokrat že v rosnih letih prepuščeni zelo specifičnemu okolju, veliko potujejo, znajdejo se v neobičajnih situacijah in velikokrat je pomembna tudi hitrost priprave. Zelo dobro se v kuhinji znajde zdaj že mama Katja Višnar, ki kuha za dva športnika, tudi svojega srčnega izbranca, olimpijskega prvaka iz Sočija Oleja Hatestada.
Več pa v spodnjem prispevku kolegov z Vala 202, kjer bosta o svojih izkušnjah s hrano spregovorila tudi biatlonec Klemen Bauer in skakalka Ema Klinec.

Korejski zajtrk: Kuhanje
Korejski zajtrk: Kuhanje