EP v rokometu 2018
Veselin Vujović
Veselin Vujović se je jezil nad sodnikoma. Foto: Reuters
VIDEO
Pungartnik ocenil tekmo s...
VIDEO
Pogovor s Kavtičnikom in...

Dodaj v

Vujović po trikratnem ogledu: Našel sem vsaj 19 sodniških napak

V ponedeljek proti Nemčiji
14. januar 2018 ob 12:16
Zagreb - MMC RTV SLO, STA

Selektor slovenske moške rokometne reprezentance Veselin Vujović si je po uvodnem porazu proti Makedoniji kar trikrat pogledal posnetek tekme.

Po ogledih ni mogel skriti razočaranja, najbolj ga je zmotilo sojenje romunskega para Constantin Din - Laurentiu Dinu. "Tekmo z Makedonijo sem si ogledal trikrat. Prvič takoj po tekmi, drugič ob štirih zjutraj in tretjič tik pred današnjim dopoldanskim treningom. Med ogledom sem bil zelo objektiven, navkljub temu pa sem naštel vsaj 19 napak v našo škodo," je ocenil Vujović.

Če bi se to zgodilo drugim, bi bil škandal
"Sodnika sta nas pošteno onemogočila. Preprečila sta nam hitro izvajanje sredine igrišča in popolnoma zatrla naš način igre. Če bi se to zgodilo velikim reprezentancam, kot so Francija, Nemčija ali Danska, potem bi bil to velik škandal. Zahtevale bi se zamenjave sodniških parov, mi pa smo na veliko žalost v takšnem položaju, da moramo spustiti glave in si reči, da smo majhen narod, naša reprezentanca je izjemno simpatična, Vujovićeve besede pa so navadna neumnost. Ne preostane nam nič drugega, kot da čim hitreje pozabimo na tekmo z Makedonci, s svojimi igralci se o njej ne mislim več pogovarjati," je dejal Črnogorec, ki je priznal, da je imel že pred tekmo slab občutek.

Čudno srečanje s sodnikoma
"Takoj, ko mi je direktor naše reprezentance Uroš Mohorič prek SMS-sporočila poslal sodniški par za uvodno tekmo z Makedonijo, sem mu odgovoril, da smo v 'k***'. Že moje srečanje z romunskim parom na igrišču je bilo izjemno čudno, prišla sta do mene in mi dejala, da sta soditi začela, ko sem sam začel svojo trenersko pot, zdaj pa sta na koncu svoje sodniške poti. Ne vem, kaj natančno sta mi s tem hotela povedati, a prepričan sem, da bosta v nadaljevanju letošnjega evropskega prvenstva za nagrado dobila tudi kakšno tekmo za odličja, EHF se jima bo bržkone na ta način zahvalila za njun rokometni prispevek," je bil ogorčen Vujović in dodal: "Na žalost ima sodniška organizacija v Sloveniji, Evropi in svetu prevelik vpliv v rokometu, pomembnejši so od trenerjev, igralcev in gledalcev. Z njo sem v preteklosti že vodil številne bitke in jih vselej izgubil. Iskreno razmišljam, da po tem ciklusu končam svojo trenersko pot. Razočaran sem, delo je preveč stresno, od živčnosti se mi pojavljajo izpuščaji na rokah, zakaj bi ogrožal svoje zdravje. Pri vsem tem pa mi je najbolj žal navijačev, včeraj se je v Areni zbralo pet ali šest tisoč Slovencev, ki so bili priče pravi sodniški kraji."

V ponedeljek proti Nemčiji
Slovenijo po dnevu premora v ponedeljek čaka zahtevna tekma z Nemčijo. Na dosedanjih velikih tekmah je še ni premagala, branilka naslova evropskih prvakov pred dvema letoma na Poljskem pa je svoje negovane mišice pokazala že na uvodni tekmi, ko je Črno goro prepričljivo premagala z 32:19.

"Na tej tekmi mora biti naša obramba na najvišji možni ravni. Od prve do zadnje minute mora biti čvrsta in kompaktna, hkrati pa moramo preprečiti nemško tranzicijo v igri. V tem elementu igre so Nemci izjemno močni, da ne govorim o njeni zelo močni obrambi. Pri tem pa ne smemo pozabiti še na dva odlična vratarja - Andreasa Wolffa in Silvia Heinevettra," je na koncu dejal Vujović.

S. J.
Prijavi napako
Komentarji
RazorBack
# 14.01.2018 ob 12:28
@drg: Ne preostane nam nič drugega, kot da čim hitreje pozabimo na tekmo z Makedonci, s svojimi igralci se o njej ne mislim več pogovarjati,

Direkten citat, kaj ti ni jasno? Nisem največji fan Vujota, ampak tokrat, dejansko pove stvari kot so, ne pa tista lažna politična korektnost, ki nam jo pogosto servirajo, "sodniki so bili slabi, a kaj moremo", ipd. Dejstvo: sodili so slabo, bile so napake, predvsem v našo škodo, Vujo jih je "steral", a sedaj je to mimo in na vrsti so druge tekme. Tvoj komentar torej ne stoji, ker se ne ukvarjajo več. Morda jih bo to še dodatno podžgalo in bomo igrali prot NEM, še bolje kot sicer.
Sibid
# 14.01.2018 ob 12:33
Pritoži se Vijo, naredi škandal! Ni pomembno ali smo veliki ali majhni! Pravila morajo biti za vse enaka.
dresmek
# 14.01.2018 ob 12:33
Niso me izključitve toliko zmotile kot me je stalno piskanje napačnega hitrega centra. Ne vem, če smo sploh dali kakšen gol na takšen način. Lahko se zgodi kakšen napačno izveden hitri center ampak ne vsaka akcija. Glede na počasnost vračanja Makedoncev v obrambo sta nam Romuna vzela močno orožje, saj smo včeraj na postavljeno obrambo bolj slabo igrali.
sumtb
# 14.01.2018 ob 12:29
Večkrat se vprašam kako to da trenerji ob očitnih sodniških krajah ne popokajo ekipe v slačilnico kot je npr. naredil Gert Jan Verbeek ko so ga hoteli oropati pri gostovanju v AFC Ajax.
Belphegor
# 14.01.2018 ob 12:35
Ne razumem pa zakaj ne naredimo škandala. Za medaljo nimamo možnosti, če že kaj slučajno rata nam je ne bodo pustili osvojiti, gremo vsaj probat naredit kak premik v teh farsah, ki se malim državam dogajajo konstantno.
WerewolfQueen
# 14.01.2018 ob 12:33
Premagal bomo Nemce in ta poraz proti Makedoncem ne bo pomemben. :) SLOVENIJAAAA!!!
super_balotelli
# 14.01.2018 ob 12:40
To dela, da igralce razbremeni pritiska slabe igre in navlece pozornost drugam. So bli pa sodniki katastrofa, ta šport je brezvezen, sodniki imajo prevelik vpliv.
Belphegor
# 14.01.2018 ob 12:33
Kakšna kuhinja je rokomet lepo kaže primer izpred nekaj let, ko so iz SP izločili korektno uvrščeno reprezentanco (mislim da Avstralijo?) in namesto njih lepo na prvenstvo poslali tam po rezultatih neuvrščeno Nemčijo.
mattyy
# 14.01.2018 ob 12:39
Do včeraj sem vedno nekako videl zaroto do sodnikov ampak včeraj je pa res bila sramota. Dokaz je pa tstih zadnjih deset sekund, ko sta imela roko v zrak a makedonec je deset sekund na mestu tapkal a ona dva nic.
rok ometaš
# 14.01.2018 ob 13:15
Velika večina vas o rokometu bolj malo ve, še več je takšnih , ki o pravilih nimajo pojma .
Res je zadnje napade bi bilo treba zadeti, vendar če ti nekdo vseskozi prekinja igro, ko si v naletu da uloviš nasprotnike, izključi igralca, ko ti zadnjih 15 minut po vsakem napadu nasprotnik leži na tleh in gleda sodnike "kao" pusti mi še malo da se odpočijem, sodnik pa časa ne ustavlja , potem si ne moreč nič . Borbenosti in želje fantom ne moremo zamerit, jasno pa naj bo vsem , da medalje ne rastejo na drevesu in v Evropi skoraj ni slabih ekip, in Makedonija prav gotovo ni slab nasprotnik . Ob poškodbah sojenju kot je bilo in ob zadnjih zapravljenih strelih je to to , a zmage bodo še prišle, to ni vojna , to je ŠPORT .
Nobel
# 14.01.2018 ob 12:47
Pa to je rokomet!!!
Sport sodnikov in stavnic...
SpookyDonk
# 14.01.2018 ob 13:01
Rokomet je absolutno preveč odvisen od sodnikov in dokler bo tako, si sam sebi zapira vrata za razvoj.
rudes
# 14.01.2018 ob 13:10
Zame sanjski scenarij, polfinale, Hrčki in Makedonci, in sodita tadva Dinuja. Pa da potem, po tekmi, prebiram komentarje hrčkov v zvezi poštenega sojenja.
infostriker
# 14.01.2018 ob 12:30
Ne morem reči, da sodniki niso čisto nič krivi za poraz, kajti resnično sta imela čuden kriterij. Ampak dragi Vujo, če zadnje 5 min ne daš gola si si kriv sam! Imeli smo nekaj izdelanih akcij in nismo zadeli, zadnje 3 minute pa so žoge letele povsod tja kamor nebi smele - napake pri podajah, slab tajming pri oddaji žoge misleč da bo sodnik piskal prekršek pa ga ni, delno je igral pomembno vlogo tudi ego nekaterih igralcev. Vid Kavtičnik, z vsem spoštovanjem kar je naredil za naš rokomet, ampak vidi se da po poškodbi ni več pravi.

Fantje glave gor in na naslednji tekmi mrežo raztrgat!
kukalo
# 14.01.2018 ob 12:38
Saj nas hebejo v vsem , preje Balkan,zdaj EU in politiki. Če je to namerno enostavno iz vseh športnih, političnih zvez, nobenih dogovarjanj . Ustvariti čisto nevtralnost z zaprtimi mejami, kot ekonomsko. Ni več prestopov meje ne ven ne noter in pika.
WerewolfQueen
# 14.01.2018 ob 16:32
Mene samo zanima kaj vsi vi, ki pravite, da nimamo šans proti nemcem jutri, rečete svojim otrokom/prijatlom/staršem/sestram/brato
m..., ko jim neka stvar ne uspeva in to večkrat zapovrstjo a veste dobro, da si želijo uspeti? Da nimajo realnih šans, da jim uspe? Res spodbudno :) Dejte našim fantom priložnost, ne jim poraza še pred odigrano tekmo dosojat. :) SLOVENIJAA!!!
Inkvi
# 14.01.2018 ob 13:34
Neverjetno koliko "selektorjev" tukaj ve točno kaj bi bilo treba narediti za zmago. Pa dobro a ste vsi res toliko podkovani strokovno da si upate gobcati kaj bi moral Vujo narediti? Resno? Če bi kdo kdaj igral na takem nivoju potem bi verjetno vedel kaj takšno sojenje lahko naredi ekipi ki lovi zaostanek. Kljub temu da so nas okradli in ubijali vsako iniciativo smo bili izjemno blizu in nihče ne trzne ob izjemnih obrambah Skoka in zelo kreativni igri Zarabca. Ne, skurcat takoj vse in pljuvat, pametovat , to je edino kar se tu dogaja. Sram vas bodi, gobcanje in zdravljenje kompleksov brez vsakršne odgovornosti kaže na res nizkotno naravo pljuvalcev. Poden ste! Me prav zanima kaj boste tu napisali ko Vujo pripelje naše fante do zmage nad Nemci? Mislite da se ne more to zgoditi? No, bomo videli, jaz verjamem v to da se da. Morda pa stari lisjak Vujo, skladno z izjavo pred začetkom turnirja da imamo pripravljeno taktiko ki bo presenetila vse, ve kaj govori. Turnir se ne igra na polno z vsemi kanoni na prvi tekmi.
pinkfranc
# 14.01.2018 ob 17:08
no pa kljub katastrofalnemu sojenju so naši tekmo pripeljali v napet konec, imeli šanso za remi, kar so pa zafučkali sami ... no ja, ob takem psihološkem jebanju ćez celo tekmo tudi to glih ne drži, težko je na koncu potem ostat 100% zbran in imet dovolj moči, tudi fizično je to št. izključitev terjalo svoj davek, pa ne samo za to tekmo, tudi vse naslednje ...

EHF-u ni nič kaj po godu, če spet kaka Slovenija igra polfinale, tudi tukaj je razlog, da nas zjebejo že čim prej ... tako da se Makedonski delegat niti ni rabil pretirano trudit, da je vnesel svoj interes.

tudi če naši po kakem čudežu sedaj premagajo Nemce, bo to pobralo toliko moči, da na takem turnirju to pomeni, da si out iz boja za medalje (prav iz tega razloga jo je na zadnjem SP Slovenija odnesla, ker Hrvati niso mogli več) ... no sicer je pa jasno, da tudi če bo energije dovolj, je tukaj še vedno zavora sojenje.

No sicer pa tudi to pride, tudi marsikateri večji bo prej ko slej šel domov.
luckyss
# 14.01.2018 ob 16:32
Ne vem zakaj takšno prerekanje, ko lahko pogledamo dejstva..
Naši proti Makedoncem (ki niso bili slabi) niso igrali najbolje, vendar dovolj dobro, da bi jih ob normalnem sojenju premagali..
No, mogoče pa so sedaj dovolj jezni, da končno "sprašijo" Nemce, kar so tudi sposobni...
Niso namreč Nemci bili tako dobri kot so Črnogorci bili slabi..
Zlobni genij
# 14.01.2018 ob 15:21
Vidim, da nisem edini kateremu se dozdeva, da sta Romuna včeraj po tekmi dobila bajno plačilo ali vstopnico za najmanj polfinale. Bravo Vujoviću! Brez dlake na jeziku je povedal vse, pojasnil ves problem in kaj se je dejansko dogajalo na igrišču v ozadju same tekme. Zdaj vidim, zakaj ga naši rokometaši tako močno cenijo! Z njegovo pomočjo se lahko daleč pride. :)
forhand
# 14.01.2018 ob 14:19
Dokler bo igral Kavtičnik, ki tudi zaradi nepripravljenosti ne sodi med najboljših 10. Dokler je igral je le statiral in podajal žoge, pri metu pa je popolnoma nebogljen in brez vsake moči.V odločilnih trenutkih se je popolnoma nepotrebno odločil za met , ki muga je vratar z lahkoto obranil in makedonci so prišli v vodstvo in ga do konca tudi obdržali. Brez Gabra in Dolenca ter ob tako slabem vodenju Vujoviča imamo minimalne možnosti za kakršen koli uspeh
garmond
# 14.01.2018 ob 14:09
Že to, da je to prvenstvo na Hrvaškem je slaba karma. Posebno za Slovence.
Sibid
# 14.01.2018 ob 13:02
Nerazumem pa ene stvari, če so rokometaši veliki prijatelji med seboj, zakaj se tudi druge reprezentance ne postavijo proti slabemu sojenju. Roko na srce, to bi bilo najboljše za rokomet, ki zaradi prevelikega vpliva sojenja na igro dostikrat niti ni gledljiv.
bolkonsky
# 14.01.2018 ob 12:55
Ah ja .. če se danes še vedno ukvarjajo s sodniki, potem nimamo jutri nobenih možnosti proti Nemcem. Žal.
-----------------------------
možnost,da Nemce premagamo je 20%...ali se mi danes ukvarjamo s sodniki ali ne...
sploh pa v skupini...ko je treba s pametjo igrat...

in mi smo računali na drugo mesto(povsem racionalno,upravičeno in pametno) zato,da se izognemo Špancem in ali Dancem...
ni Vujo po župi priplaval...in mi tudi ne...

in jasno je,da so nas zaje...li...
Ricky Gervais
# 14.01.2018 ob 12:38
Dejansko sta nas sodnika oškodovala, tu res ni nobene dileme. Pri izvajanju sredine, izključitvah, ..., ampak na koncu je vendarle obstajala možnost za zmago. Tu mislim, da je Vujović naredil napako, ker je vodenje na koncu zaupal Zarabcu, ki temu ni bil dorasel in pa Kavtičniku, ki je direktno zaje... 2 napada ob koncu. V ključnih trenutkih bi moral igro voditi Bezjak, ampak na žalost je ni. Mislim tudi, da se zelo pozna odostnost Gabra, ker tale Žabič v obrambi, da ne govorimo o napadu, ni niti približno pravi. Škoda. Pa tudi sedaj upati, da bomo premagali Nemce, je popolnoma iluzorno. Tako da, tole prvenstvo je za naše pravzaprav že končano.
Druid
# 14.01.2018 ob 14:05
Ok, ne recem, sodniki popolna katastrofa, ampak mene je predvsem zmotilo par Vujotovih odlocitev:
- 2 gola s krila???
- par golov s kroznega, predvsem v drugem polcasu
- brez ideje v napadu na obrambo 3 2 1, ki se ob raznovrstni igri zlahka prebija
- kam je izginil izjemno razpolozeni Mlakar v drugem polcasu???
- ob popolnoma izgubljenem Mackovsku, kje je bil Henigman?
- zakaj divjat v zadnjih napadih, ce pa smo gol zadaj in se dovolj casa, zakaj ni TO, da se izdela akcija?
Se bi se kaj naslo, res skoda, proti Nemciji bo izjemno teska, ampak ce kaj zelimo dobit, je itak treba vse premagat ( kosarka press)
www
# 14.01.2018 ob 13:47
Dajmo fantje ! Pustite zdaj sodnike.

Dajmo Skok, še tako norih obramb si želimo.
Samotna Duša
# 14.01.2018 ob 13:39
Popolnoma verjamem selektorju Vujoviću. Kako se naj slovenski rokometaši borijo proti sodniški MAFIJI. Rokometni makedonsko sodniški mafiji. Sem laik, sem kavčarska gledalka velikih tekem po TV, pa sem opazila mafijsko sojenje za naše. Izključitve slovenskih rokometašev, mnoge nepotrebne, saj to ni normalno, 22 minut izključitev!
Potem sem sama opazila, prekinjanje naših napadov in začetek napadov s sredine.
Pa metanje po tleh Makedoncev! Opaziš mafijsko sojenje! Ni čuda, da se slovenski rokometaši temu niso zmogli zoperstaviti! Možno je, da je prvenstvo za slovenske rokometaše izgubljeno!
Zato pa biti glasen in opozoriti na velik škandal. Saj to ni več šport!
WerewolfQueen
# 14.01.2018 ob 12:51
Danes bom z vsem srcem navijala za Islandijo k jim res privoscim zmago nad hrvasko :)
Zaseka
# 14.01.2018 ob 12:35
Kaj piskata španca?!
jerkos
# 14.01.2018 ob 18:09
Če tudi so z makedonci zgubili, je prav, da jih podpiramo.
montebuba
# 14.01.2018 ob 15:57
je svoje negovane mišice pokazala že na uvodni tekmi,

wth najbolj glup stavek kar sem jih kdaj prebral v športu
Samotna Duša
# 14.01.2018 ob 14:25
Se opravičujem, ker sem po določenem času le zagledala moj sicer redki komentar na MMC RTV SLO. Vem, da se vsaki komentar, ki je označen kot neprimerna vsebina, to od kogarkoli, se izbriše. Zato bom gledala, da moj komentar starostne upokojene kavčarke ostane.
Sem pa nad včerajšnjim sojenjem tudi sama zgrožena. Morebitni minusi me ne ganejo.
bolkonsky
# 14.01.2018 ob 13:40
Braćo Slovenci pa stvarno ste Hrvati. Sudije kme kme sudije kme kme.
----------------------
noben ne dela kme,kme,kme...

mi smo tekmo izgubili in to dejstvo sprejeli in se z njim sprijaznili...
in Makedoncem čestitali(še več,mnogi med nami kritizirajo selektorja in igralce)

o čemur mi sedaj debatiramo so nerazumljive sodniške odločitve...

mislim,da noben ne ve zakaj so se dogajale...

jaz ne najdem niti enega konkretnega indica...

vse bolj se nagibam k 'evro žvenketanju'...in to mimo EHF-a...
anze82
# 14.01.2018 ob 13:12
Vujo.zakaj lahko klices timeout?zakaj nisi prej ven potegnil cingesarja?zakaj si pustil kavticniku toliko minut?zakaj niste odrezali pivota?ne jokaj.pogrnil si na celi fronti
Okna
# 14.01.2018 ob 12:50
Kdo pa nam sodi jutri?
Kak Avstrijc? Švicar? Lihtenjštajnčan?
levak
# 15.01.2018 ob 02:09
Moje mišljene o rokometnih sodnikih je milo rečeno zelo nizko. Veliko je športov, kjer so lahko sodniki glavni "igralci", vendar se stanje marsikje izboljšuje. Spomnim se Slovana iz bivše YU lige in kaj so počeli, vendar je bil Slovan tako dober, da ...Bil sem na vsaki tekmi in na marsikateri je bilo sojenje z eno besedo kriminal.
Za primerjavo športnim navdušencem bi dal še novoletno turnejo v skokih, ko so razveljavili serijo, ko je slabo skočil Schlierenzauer (pa njega cenim, kot športnika). Takrat sem trdil, da bi morali naši (in drugi) skakalci isti trenutek domov.
Isto mislim tudi sedaj, ko poteka to evropsko prvenstvo v sodnikometu. Le ta s tako odmevno potezo, bi lahko vplivali na to "mafijo". Sojenje ima vedno napake, kar je povsem človeško, a enostranske odločitve z napakami nimajo nič.
Pokažimo hrbtenico in vsaj v enem športu recimo adijo tej mafiji.
jerkos
# 14.01.2018 ob 16:30
Pristranski sodniki ne sodijo na nobeno tekmo pa naj bo v prid našim ali komur koli.
nemesis999
# 14.01.2018 ob 13:32
naj se nam proti nemcem in čg to sranje z dobrim povrne!
urosh444
# 14.01.2018 ob 13:19
nimas kej Vujo ampak potrebno je nadaljevati z agresivno igro. To bo kljuc proti Nemcem, visok zid na crti in potem protinapadi. Imamo igralce za tako igro vendar so Makedonci nam vsilili svojo pocasno igro ob tem pa se sodnika ki sta izkljucevala vsakic ko se je Stoilov ulegel na tla ob nemoci proti Blagotinsku
rudes
# 14.01.2018 ob 13:07
Sem malo gledal včeraj odzive na hrvaških forumih. Ni da ni. Sodnika sta bila (baje) odkrito na naši strani, dosojala sta.....
FancyBoy
# 14.01.2018 ob 13:01
Popravc je v pondelk...pa, da vidmo
miha-kolbanar
# 14.01.2018 ob 18:04
Cel kup poškodovanih + izgubljena tekma, ki je tako ali drugače ne bi smeli izgubiti ter neugoden nadaljni spored meni tokrat močno smrdi po zgodnjem pakiranju... Vsaj ne bo dolga pot domov.
mile952
# 14.01.2018 ob 18:01
Me zanima kje je njihov pivot dobil kondicijo, da se je lahko tolikokat vrgel na zla ko žival? Naši pivoti pa se niso valjali po tleh nikoli? Tip se je metal po tleh čisto vsak napad, kaj takega še nisem videl! to je moral kar dolgo trenirati, v nasprotnem bi se, zavaljen kot prašič, v parih minutah polomil, pa se ni.
mile952
# 14.01.2018 ob 17:55
Mislim da se s sodniki pretirava. Kljub temu bi lahko zmagali pa nismo. To je šport in kaj hočemo. Enkrat dobiš drugič izgubiš. Slovenija je v rokometu še vedno velesila, včeraj so nas Makedonci pač nadmudrili. Nismo zaustavili Lazarova in Manaskova, nihče ni vedel kaj z njihovim pivotom, ki se je metal po tleh brez veze kot kaskader, tudi nam niso dovolili hiter napad s centra po prejetem golu, kar je bilo res hudo za naše, ker smo hitri in bi dali par golov več. Seveda pa je vzrok poraza tudi v poškodbah, tu nimamo kaj. Verjetno je tudi Vujovič naredil par napak, vendar kdo jih ne?

Pstimo tekmo z Makedonijo. Na vrsti so Nemci. Gremo!
Branko3
# 14.01.2018 ob 17:41
Ko vidiš to svinjsko kuhinjo (sodniško) te res mine želja po rokometu.
AM
# 14.01.2018 ob 17:30
Tako nemogočega sojenje pa še nisem videl. Ta dva ne bi smela več soditi na EP.
alkum
# 14.01.2018 ob 17:23
19 napak sodnikov.......vendar tudi veliko napak naših rokometašev
pinkfranc
# 14.01.2018 ob 17:06
ko ob tako razpoloženem golmanu polčas "izgubiš" 11:11
se mi je kr zdelo, da bo tole težko težko zmagat

jasno je bilo, da Skok v drugem polčasu ne mogel ponovit takšne fantastičen predstave, sodnika bosta pa še vedno ista ...
imlakar4
# 14.01.2018 ob 15:50
Nihče ne piše, da ni bilo igre na krila. Vseskozi smo se mučili po sredini. Po drugi strani pa smo največ golov dobili preko kril. Henigman in Grebenc še nista zrela za to reprezentanco. Mislim da bi bil Potočnik boljša rešitev. Če nebi tako dobro branil Skok, bi včeraj gladko, visoko izgubili.

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!