SP v rokometu 2009
slice
Balić: "Sodnika sta počela neumnosti"
Nesporazum s Karabatićem pozabljen, 3. februar 2009 ob 10:10 Ivano Balić srebrne medalje na svetovnem prvenstvu v rokometu ni želel obesiti za vrat zaradi slabega sojenja danskih sodnikov.
114
Balić zavrnil srebro in se posmehoval Karabatiću
233
2. februar 2009 ob 09:42 Sinočnje ozračje po rokometnem finalu SP-ja v hrvaški prestolnici je bilo še najbolj podobno pogrebnemu. Vse je bilo bolj tiho ...
Francoske mišice zlomile hrvaška srca
590
1. februar 2009 ob 19:05 Hrvaškim rokometašem na domačem svetovnem prvenstvu ni uspelo postaviti zlate pike na i, saj so v finalu s 24:19 izgubili proti Francozom.
Škof: Trenutno nimamo ekipe in ega za polfinale
37
1. februar 2009 ob 14:37 Slovenski rokometni reprezentant Gorazd Škof je dvignil kar nekaj prahu, ko se je pred nekaj meseci iz Celja preselil v Zagreb. A v novi sredini se je odlično znašel.
'Jelačić' v sijajni formi že pred vrhuncem
103
31. januar 2009 ob 16:03 "Tudi Francoze bomo 'ubili' za pet golov," mi je v evforiji polfinalne zmage hrvaških rokometašev nad Poljaki samozavestno dejal 26-letni navijač 'kockastih' Hrvoje.
"To ne bo samo igra. To bo pravi boj!" Do konca svetovnega prvenstva v rokometu na Hrvaškem sta samo še dve tekmi, tisti najpomembnejši, ki bosta odločali za zgodovino.
45
Hrvaška in Francija nista pustili presenečenja Na svetovnem prvenstvu v rokometu brez presenečenj. V nedeljo se bosta za zlato udarili gostiteljica Hrvaška in Francija.
341
Kavtičnik: Za Slovenijo igramo s srcem "Ne manjka nam zmagovalne mentalitete, ampak polne dvorane in večja podpora tako v javnosti kot tudi v medijih," je v spletnem klepetu med drugim dejal Vid Kavtičnik.
29
"Poljaki se lahko zahvalijo tistemu zgoraj" Hrvati so si oddahnili. Prvenstvo je rešeno in zagotovo bo na koncu ocenjeno kot zelo uspešno, saj jim gre na vseh področjih kot po maslu.
44
Odpisana Poljska čudežno v polfinale Poljski rokometaši so zadnji udeleženci polfinala svetovnega prvenstva, potem ko so z golom Arturja Siodmiaka tik pred sireno z 31:30 porazili Norveško.
166
Zorman: Zagotovo bi se borili za visoka mesta Kapetan slovenske rokometne reprezentance Uroš Zorman se namesto na Hrvaškem dvakrat na dan poti v Ciudad Realu, od koder je za MMC ocenil boje na prvenstvu.
55
Milovanovič: Vse bolj vroče prvenstvo Teoretično je bilo po prvem delu 21. rokometnega SP-ja na Hrvaškem dokaj jasno, kdo se še lahko bori za polfinale in posledično za medalje.
34
Video: Brand želel mahniti Slovenca Nemci so bili po porazu nad Norvežani v zadnjih minutah (24:25) precej razburjeni, saj so menili, da sta jim slovenska sodnika Krstič in Ljubič naredila krivico.
142
Francozi povozili Švede, slavili tudi Hrvati Francoska reprezentanca je Švedski odčitala pravo lekcijo (27:21), medtem ko Hrvati niso imeli večjih težav z Madžarsko (22:27).
208
Lazarov na vrhu statističnih lestvic Prvi del svetovnega prvenstva v rokometu na Hrvaškem je pod streho, zato poglejmo, kateri igralci so se na uvodnih petih tekmah najbolj izkazali.
21

SP v rokometu 2009
Citat za prebrat
link
Žiga Lipušček
3
28. junij 2017 ob 18:52 To številko je nosil moj zelo dober prijatelj, ki je bil na žalost udeležen v tisti hudi prometni nesreči in ga danes ni več. V spomin nanj bom sedaj nosil to številko.
Več novic ...
Anketa: 26. junij 2017 ob 09:37

Kdo bo zmagovalec teniškega turnirja v Wimbledonu?

Andy Murray
Novak Đoković
Roger Federer
Rafael Nadal
Nekdo drug
Arhiv
Kazalo