SP v alpskem smučanju 2017
slice
Shiffrinova pokazala, da so meje višje, kot si misli konkurenca
MMC-jev intervju z alpsko smučarko Ano Bucik, 23. februar 2017 ob 09:30 Čeprav ima raje toplo vreme in komaj čaka, da sezuje smučarske čevlje, se Ana Bucik uspešno prebija v smučarski vrh, potrditev dobrega dela pa je bilo 7. mesto na slalomu v St. Moritzu.
27
Ilkina mama ne bo imela več neprespanih noči
37
20. februar 2017 ob 16:29 Ilka Štuhec se zaveda, da jo čaka še en naporen mesec, zato bo morala naslov svetovne smukaške prvakinje počasi pozabiti: " Kolajno bom obesila na steno in - gremo novim izzivom naproti."
Ilka Štuhec navdušila navijače, Maribor si že želi novega sprejema
70
19. februar 2017 ob 18:37 Številni navijači in športni navdušenci so v Mariboru sprejeli svetovno prvakinjo v smuku Ilko Štuhec.
Zlato Ilke Štuhec in bogastvo širine reprezentance
38
20. februar 2017 ob 07:38 Ko je Tina Maze leta 2015 zadnjič nastopila na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju in na njem osvojila kar tri medalje, so se številni bali, da je to za nekaj časa zadnje veliko poglavje ...
Hirscher kot Tomba 1996, Hadalin z najhitrejšim časom finala
188
19. februar 2017 ob 16:20 Marcel Hirscher je po veleslalomu postal v St. Moritzu tudi svetovni prvak v slalomu. Izkazal se je Štefan Hadalin, ki je imel najboljši čas druge vožnje, zasedel pa je odlično deseto mesto.
Shiffrinova "odpihnila" tekmice za slalomsko zlato; Bucikova 7. Slalomsko tekmo na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju v St. Moritzu je prepričljivo dobila Mikaela Shiffrin pred Wendy Holdener in Frido Hansdotter. Ana Bucik je bila sedma.
239
Hirscher na veleslalomu do petega zlatega odličja na SP-jih Marcel Hirscher je v St. Moritzu postal svetovni prvak v veleslalomu. Drugo mesto je presenetljivo osvojil njegov rojak Roland Leitinger, tretji je bil Norvežan Leif Kristian Haugen.
162
Worleyjeva izjemno sezono kronala z zlato medaljo Francozinja Tessa Worley je po štirih letih spet postala svetovna prvakinja v veleslalomu. Ana Drev je zasedla 7. mesto, Tina Robnik in Ilka Štuhec pa sta v finalu odstopili.
187
Favorita Hirscher in Pinturault, tudi Kranjec pa "zelo dobro pripravljen" Na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju v St. Moritzu od petkovega veleslaloma veliko pričakuje Žan Kranjec, ki se potihoma celo spogleduje z medaljo.
12
Ani Drev se po glavi podijo tudi misli o medalji Svetovno prvenstvo v smučanju se bo po dnevu premora nadaljevalo v četrtek z ženskim veleslalom om. Visoko meri Ana Drev, ki je bila na petih od sedmih tekem v svetovnem pokalu med deset.
39
Igra stotink Slovakom odnesla zlato; Slovenci deveti Francozi so v St. Moritzu postali svetovni prvaki, Slovaki so bili presenetljivo drugi. Švedska, ki je v osmini finala ekipne tekme gladko odpravila Slovenijo, je osvojila tretje mesto.
155
Smukači nemočni na vedno bolj razriti progi Medtem ko je bil Marcel Hirscher malce jezen, ker mu je zlata medalja ušla za stotinko, novi svetovni prvak v kombinaciji Luca Ärni ni mogel verjeti, kaj mu je uspelo.
55
Brez Ilke Štuhec in Ane Drev Slovenija ne meri visoko Na SP-ju v St. Moritzu bo v torek na sporedu ekipna tekma. Za Slovenijo bodo nastopili Štefan Hadalin, Žan Kranjec, Ana Bucik, Miha Hrobat, Maruša Ferk in Saša Brezovnik.
31
Presenečenje v kombinaciji: Ärni do zlata s 30. mesta Švica slavi novega svetovnega prvaka. V alpski kombinaciji je v St. Moritzu presenetljivo zmagal Luca Ärni, ki je bil po smuku šele 30. Martin Čater, tretji po smuk u, je zasedel 13. mesto.
281
Krona je doma ostala! Zdaj domuje 62 km vzhodneje Zlata medalje Ilke Štuhec se je veselila tudi Tina Maze: " Vesela sem, da je krona ostala v Sloveniji. Prva medalja je nekaj posebnega, sploh če je zlata. Vso sezono je konstantna in tudi tu je ...
41

Kazalo