Oče je svojo hčer spremenil v spolno sužnjo. (Slika je simbolična) Foto: EPA
Oče je svojo hčer spremenil v spolno sužnjo. (Slika je simbolična) Foto: EPA

Dekle je razkrilo, da jo je njen oče posilil, jo pustil stradati in prisilil, da je imelo spolne odnose z drugimi moškimi. Policija v zvezni državi Kerala na jugu Indije je očeta in 29 drugih ljudi aretirala pred dvema tednoma. Oče se na obtožbe v javnosti ni odzval, policija pa je obljubila, da bo prijela vse moške, ki so imeli spolne odnose z najstnico.

Policija je v lov za 70 moškimi, ki jih je 17-letnica imenovala kot plačnike spolnih odnosov z njo, poslala posebne policijske enote. Med moškimi naj bi bili tudi podjetniki, filmski producenti in policisti, poroča BBC.

Mami zagrozil, da bo ubil družino
"Oče me je prvič posilil, ko mame ni bilo doma. Pozneje me je začel voziti na različne kraje, češ da bom imela priložnost igrati v filmih," je povedala za krajevno televizijsko postajo. Ko je mati izvedela za dogajanje, ji je oče zagrozil, da bo ubil celotno družino, če ne bo tiho. Policija je mater aretirala, ker ni razkrila zločina.

Dekle so rešili, ko so drugi sorodniki odkrili, kaj se dogaja, in obvestili policijo. Trenutno je v zavetišču, kjer jo zdravijo zaradi depresije. "Naredili bomo, kar je v naši moči, da jo vrnemo v normalno življenje. Želi končati šolanje in imeti dobro življenje," je povedal minister za socialne zadeve v krajevni vladi. "Pravi, da jo je posililo 200 moških. To je šokantno," je dodal.