Hannah pravi, da številka nastopa ne bo bistveno vplivala na končni razplet. Foto: MMC/Miloš Ojdanić
Hannah pravi, da številka nastopa ne bo bistveno vplivala na končni razplet. Foto: MMC/Miloš Ojdanić
Hannah
Priprave na evrovizijski nastop so v polnem razmahu. Foto: MMC/Miloš Ojdanić

Prav tako pa se je v tem času razkrilo, da bo Hannah v prvem predizboru 14. maja nastopila pod zaporedno številko tri. "Mislim, da bi številka zaporednega nastopa lahko vplivala na mojo končno uvrstitev do določene mere, ampak pesem je sama po sebi dovolj močna. In mislim, da bo slišana ne glede na to, kdaj bo izvedena," je za MMC pokomentirala Hannah in dodala v smehu, da ni pretirano vraževerna oseba, tako da številka tri ne bo imela kakšnega posebnega psihološkega vpliva nanjo.

Slovenska pesem se bo evrovizijskemu občinstvu predstavila pred Avstrijo in Estonijo. "Mislim, da je to dobra stvar, ker je pred našo skladbo balada in pred njo je tudi pesem z umirjenim tempom, tako da se mi zdi, da bo prijetna sprememba, ko bo naša pesem na vrsti," meni Hannah.

Pesem, pod katero se je Hannah podpisala kot avtorica glasbe - skupaj z Gregorjem Zemljičem, Erikom Marganom in Matijo Rodićem - in kot avtorica besedila skupaj z Markom Primužakom, pa je od uradne predstavitve februarja doživela nekaj sprememb, ki so slišne v videospotu.

Predstavitve pesmi si lahko ogledate s pomočjo MMC-jevega interaktivnega evrovizijskega zemljevida, ki ga najdete na podstrani Evrovizija 2013.

Hannah sredi pripravljalne mrzlice
Sicer pa so priprave v polnem razmahu. Znano je, da se ji bodo na odru pridružili trije plesalci skupine Maestro (Matic Zadravec, Primož Pavlič in Anže Škrube) in dve spremljevalni vokalistki iz Danske. "Zdaj pripravljamo koreografijo s tremi plesalci iz skupine Maestro in po tem, kar sem do zdaj videla, bo super. Zelo sem vznemirjena zaradi idej glede scenografije in zelo dobro sodelujemo s švedsko ekipo, s katero se trudimo, da bomo na koncu res pustili vtis. Tudi oblikovalec, ki sem ga izbrala, da bo izdelal naše obleke - toda za zdaj še ne izdam imena -, ima precej zelo 'kul' idej," je za MMC še dodala Hannah.

Priprave Hannah na Evrovizijo lahko spremljate na njenem uradnem profilu na Facebooku ali pa na uradnem profilu na Twitterju.

Pravi, da si precej bolje lahko že zamišlja sam nastop v Malmöju in zato s predanostjo nadaljuje trdo delo v mesecu aprilu. Kot zanimivost: Hannah prihaja to nedeljo v K4 v okviru "roza nedelje".