Lara Boštjana pogosto spremlja na javnih dogodkih. Foto: MMC RTV SLO
Lara Boštjana pogosto spremlja na javnih dogodkih. Foto: MMC RTV SLO

36-letni voditelj z žametnim glasom je za MMC potrdil, da z ženo Laro, ki je arhitektka, pričakujeta naraščaj. Ali bo v družino Romih prišel fantek ali deklica, je še prezgodaj reči.

In kako sta veselo novico sprejela otroka, hči Rosa in sin Dan? "Oba sta bila seveda navdušena, sploh Rosa, ki je starejša," je Boštjan veselo dejal, v ozadju pa je bilo slišati otroške glasove. "Oba sta malo zbolela, imata vročino, zato sem zdaj z njima doma," je razložil skrbni očka.

Rosa in Dan bosta dobila družbo
Glede na to, da sta Rosa in Dan nekoliko neobičajni imeni, nas je še zanimalo, kdo ima v paru več besede pri izbiri imen? "Ne bi mogel reči, kdo. Vedno sva se odločila skupaj. Morda je nenavadno ime predvsem Dan, ki je skrajšana verzija imena Daniel. Morda pa je v teh imenih tudi nekaj simbolike ..."

Zakonca Romih, ki sta se spoznala pri pevskem zboru, poročila pa po petih letih zveze, sta se sicer že dolgo strinjala, da si želita tri otroke, tudi v hiši sta načrtovala tri otroške sobe. "Po prvem sva malo počakala, nato pa se odločila, da preizkusiva, kako bo z dvema. Zdaj bomo dobili pa še enega in veselje bo še toliko večje," je končal pogovor Boštjan.