27-letna Pippa je bila na poroki dve leti starejše sestre Kate njena družica. Foto: EPA
27-letna Pippa je bila na poroki dve leti starejše sestre Kate njena družica. Foto: EPA

Britanke so ljubosumno gledale na Pippin popolni ravni trebušček, a njena zaobljena zadnjica je bila tista, ki je dvignila največ prahu - in to do te mere, da so v njeno čast postavili celo stran na Facebooku.

Mlajša Middletonova nedvomno postavlja neke smernice - v Veliki Britaniji tako opažajo povečan obisk solarijev, da bi se Britanke čim bolj približale njeni medeni polti, zdaj pa z Otoka poročajo še o skokovitem porastu plastičnih operacij - 60-odstotnem porastu, če smo natančni, poroča The Daily Star.

Zadnjico popravljajo na več načinov: z laserskimi posegi, polnili, premestitvijo maščobnih oblog in postopki napenjanja kože.

"Zaobljena, a ne breskvica"
Lesley Khan
z londonske dermatološke klinike Harley Street je povedala: "Zdaj opažamo množico ženskih strank, ki si želijo popolne zadnjice. Pred nekaj leti so vse hotele videz Jennifer Lopez, a zdaj vse naročajo zadnjico, kot jo ima Pippa - zaobljeno, a ne preveč."

Tabloid ob tem poroča še, da je ena taka klinika šla celo tako daleč, da je operativni poseg poimenovala "The Pip Package Perfect Posterior" (v prostem prevodu: Pippin paket popolne zadnjice), zanj pa boste odšteli okoli 8.000 funtov.

A Khanova ob tem opozarja: "Zadnjica je lahko lepa le, če je v sorazmerju z drugimi proporci ženske."