Novi Pippin izbranec je sin enega najbogatejših Britancev. Foto: EPA
Novi Pippin izbranec je sin enega najbogatejših Britancev. Foto: EPA

Vse od poroke njene starejše sestre Kate, zdaj vojvodinje Cambriške, s princem Williamom naj bi bili namreč odnosi med 27-letno Pippo in 30-letnim Loudonom precej hladni, piše nemški tabloid Bild, ki navaja pisanje angleškega Sunday Timesa, da je v njunem krogu prijateljev "splošno znano", da Pippa in Alex nista več par.

So pa paparaci lastnico ene menda najzapeljivejših zadnjic daleč naokrog v objektive ujeli z več različnimi moškimi, enkrat z nekim temnolasim Francozom na Roland Garrosu, spet drugič s princem Harryjem v nekem londonskem pubu ob čaju in kolačkih. A če gre verjeti britanskemu Expressu, naj bi se Pippa zadnje čase spet zbližala z nekdanjim fantom Georgeem Percyjem, s katerim sta šla skupaj tudi na krajši dopust v Madrid.

Kot pišejo tabloidi, Percy nikakor ne bi bil slaba partija za Pippo, saj je njegov oče, vojvoda Northumberlandski, eden najbogatejših moških v Veliki Britaniji. Če pa bi prišlo do poroke, bi tudi Philippa, tako kot njena sestra Kate, postala vojvodinja.

Govorice je še podžgala romantična večerja v londonski trendovski restavraciji Le Cercle, po kateri naj bi se pred taksijem strastno objela, a brez poljuba, je poročal neki opazovalec. Skupaj sta bila pred dnevi tudi na teniškem turnirju Aegon v Londonu, kjer so nastale fotografije, ki jih prilagamo.