Pippa z Alexom na letošnjem Wimbledonu. Foto: EPA
Pippa z Alexom na letošnjem Wimbledonu. Foto: EPA
Alex naj bi bil ljubosumen tudi na princa Harryja. Foto: EPA

Prijatelji pravijo, da sta 27-letna sestra Kate Middleton (oziroma vojvode Catherine Cambriške) in 31-letni Loudon po vrsti prepirov nazadnje le razdrla svojo triletno zvezo.

Neimenovani vir je za tabloid The Sun povedal, da se je Pippa, ki je po kraljevski poroki aprila letos postala prava mednarodna zvezdnica, po razpadu zveze zatekla po tolažbo k svoji starejši sestri.
Neimenovani prijatelj je povedal: "Pippa je skušala razpad zveze preboleti z vikendom s Kate in Willom na Balmoralu. Z Alexom sta se za krajši čas razšla že poleti - a tokrat je nedvomno konec. Komaj govorita."

Med tistim krajšim premorom so Pippo opazili v Madridu v družbi njenega nekdanjega fanta in tesnega prijatelja Georgea Percyja, a se je nato pobotala z Loudonom.
Tokrat naj bi bilo odločno konec, prepiri so bili v zadnjem času vse pogostejši, nazadnje sta si skočila v lase na poroki nekega znanca. Loudon, mestni bankir, naj bi se težko spopadal s Pippinim čez noč pridobljenim slovesom sekssimbola.

Po poroki vse navzdol
Nekateri prijatelji so razkrili, da se je razmerje začelo krhati po kraljevski poroki: "Po poroki naj bi Alex postal ljubosumen zaradi Pippinega flirtanja s princem Harryjem. A v resnici sta s Harryjem le prijatelja."

V tednih po sestrini poroki je Pippina zadnjica postala tako priljubljena, da je celo dobila svojo lastno Facebookovo stran, Twitter pa je zaradi prikupne Pippe ponorel in jo oklical za "Her Royal Hotness" (v prostem prevodu "njeno seksi visočanstvo").

Čeprav prijatelji pravijo, da je bilo razmerje v zadnjih mesecih na zelo trhlih tleh, pa so se po drugi strani še pred nekaj tedni širile govorice, da naj bi se Alex pripravljal zasnubiti Pippo. 31-letnik naj bi celo prosil enega izmed svojih prijateljev, naj mu poišče zaročni prstan.