Ali je Joseph podoben svojemu slavnemu očetu? Foto: MMC RTV SLO
Ali je Joseph podoben svojemu slavnemu očetu? Foto: MMC RTV SLO
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger je Mario Shriver varal s hišno pomočnico. Foto: EPA

Mildred Baena je za Hello dejala, da ji je Maria Shriver vse oprostila in jo prijateljsko objela ter dejala, da ona ni kriva.

Čeprav Shriverjeva ne obsoja nekdanje hišne pomočnice, ta ne zanika svoje krivde: "Maria me je vprašala, ali je Joseph Arnoldov sin in enostavno nisem več zdržala, povedala sem ji resnico. Padla sem na kolena, Maria pa me je objela in dejala, naj vstanem. Obe sva jokali. Dejala sem ji, da ni le Arnold kriv, da sta za prevaro potrebna dva."

Gvatemalka je dodala, da je Maria že dalj časa sumila nekaj, saj so bile govorice v soseski, da je Joseph zelo podoben Arnoldu, vse glasnejše: "Maria mi je večkrat govorila stvari kot, denimo, 'jaz sem tukaj, če mi moraš kaj povedati'. Vedno sem ji rekla, da ji nimam kaj reči. Na koncu pa mi je postavila neposredno vprašanje, na katero nisem mogla lagati."

Zanimivo je, da Maria Shriver ni hišne pomočnice, ki je za njih delala 20 let, takoj izgnala iz hiše: "Želela sem takoj spakirati svoje stvari in oditi, ampak Maria mi tega ni dovolila. Želela je, da ostanem do praznikov."

Mildred ima za Schwarzija le lepe besede: "On je dobra oseba in vem, da trpi. On ljubi Mario, zato upam, da bodo stvari sčasoma prišle na svoje mesto in da mu bo Maria oprostila."

Arniejev sin se predstavi
V ekskluzivnem intervjuju je Mildred prvič javnosti predstavila tudi svojega trinajstletnega sina Josepha, ki je komaj pred enim letom izvedel, da je njegov oče Arnold Schwarzenegger. Deček nad tem ni bil šokiran, njegova prva beseda pa je bila: "Kul!"