Kylie je priznala, da jo še vedno privlačijo težavni moški. Foto: EPA
Kylie je priznala, da jo še vedno privlačijo težavni moški. Foto: EPA
Danni in Kylie Minogue
S svojo sestro Danni se zelo dobro razume. Foto: Reuters

Za avstralsko zvezdnico je leto polno sprememb - pred začetkom snemanja albuma Kiss Me Once je končala sodelovanje s svojo dolgoletno asistentko in menedžerjem Terryjem Blameyjem in podpisala pogodbo z založbo Roc Nation, postala je sodnica v britanski oddaji The Voice ter se razšla s 36-letnim Špancem.

Večina sprememb se je zgodila na pevkino željo. Začelo se je konec leta 2012, potem ko je pevka vse leto posvetila praznovanju 25. obletnice svoje kariere. "Želela sem si novega začetka," je za Daily Mail razložila pevka in dodala: "Odločena sem bila, da bo 2013 leto sprememb. Vse v mojem življenju se je spremenilo. Potem ko sem 25 let imela istega avstralskega menedžerja, sem ga zamenjala za menedžerja iz Los Angelesa. Američani delajo drugače kot Britanci in Avstralci, tako da sem se morala na neki način vse naučiti na novo."

"Tudi moja asistentka, ki je bila z mano 12 let, se je vrnila v Avstralijo, tako da sem si pot utirala sama in poskušala ohraniti svojo zvezo. Andres me je pri tem zelo podpiral in razumel je, da se želim ločiti, ne od njega, ampak od starih navad. Prepričana pa sem, da je bil tudi to razlog za najin razhod," je priznala pevka.

Kylie in Andres sta se spoznala leta 2008 med snemanjem oglasa za pevkino linijo dišav in kmalu postala par. Avstralka je sicer večkrat dejala, da je on tisti pravi, vendar se tudi tokrat ni izšlo. Po poročanju vira blizu para sta se razšla zaradi prenatrpanih urnikov, zvezdnika sama pa zadeve nista želela komentirati. Pevka je dejala le: "Rada sem v zvezi, dokler je ta zveza zdrava. Sem romantik po duši in zdi se mi lepo, če svoje življenje z nekom deliš. Ampak dovolj se mi dogaja, da mi ni dolgčas, tudi ko sem samska."

Rada ima poredne fante
Pred Špancem, ki ga je Kylie opisala kot zelo prijaznega in skrbnega fanta, je bila svetlolaska v zvezi z nekaterimi "porednejšimi fanti". Hodila je s pokojnim pevcem skupine INXS Michaelom Hutchenceom, ki je leta 1997 naredil samomor, manekenom Jamesom Goodingom, ki je v zameno za plačilo medijem razkril (resnično?) zgodbo o njunem razmerju, in igralcem Olivierjem Martinezom, za katerega se je izkazalo, da ima težave z nadzorovanjem jeze.

Morda ne bo imela otrok
Po vseh dobrih in slabih izkušnjah je zvezdnica pri 45 letih ponovno samska, kar jo je prisililo, da se sprijazni s tem, da morda nikoli ne bo imela (bioloških) otrok. "Ne vem, kolikokrat lahko še rečem, če se zgodi, se zgodi," je povedala Minoguova in dodala: "Ne moreš imeti vsega, tako da se raje posvečam stvarem, ki jih imam, kot tistim, ki jih nimam."

Pevka je priznala, da ji v težkih trenutkih najbolj pomaga njena družina, kamor se zateče, ko ji je hudo. In čeprav poskuša vse preživeti z nasmehom na obrazu, je priznala, da za zaprtimi vrati ni vedno tako. Ko so ji leta 2005 diagnosticirali raka na prsih, si je prizadevala, da bi delovala močno, vendar pa je bila bolezen veliko breme, je priznala Kylie: "Težko mi je bilo zaradi svoje družine, saj so se počutili tako nemočne in jaz nisem želela biti tista, ki jim povzroča toliko skrbi. Ne morem si predstavljati, kako težko je to za starše. Zato sem poskusila ostati pogumna."

Vendar je bolezen vseeno pustila tako fizične kot psihične posledice, je priznala zvezdnica. Kljub temu pa v videospotu za pesem Into The Blue, ki si ga lahko ogledate spodaj, dokazuje, da je še vedno videti čudovito.