Raperka in košarkar sta se zaročila junija lani. Young je svojo - zdaj že nekdanjo - ljubezen zaprosil za svoj 30. rojstni dan. Foto: EPA
Raperka in košarkar sta se zaročila junija lani. Young je svojo - zdaj že nekdanjo - ljubezen zaprosil za svoj 30. rojstni dan. Foto: EPA

"Žal, čeprav ljubim Nicka in sem poskušala ponovno zgraditi zaupanje vanj - je v zadnjih tednih postalo očitno, da tega ne zmorem," je zapisala raperka v izjavi, ki jo je objavila na družbenem omrežju Instagram. "Iskreno želim Nicku vse najboljše," je še dodala.

Priznala je, da razhod s človekom, s katerim načrtuješ skupno življenje, ni nikoli lahek. "Toda prihodnost je lahko napisana na novo, in danes sem obrnila nov list," je napisala raperka. Težave v razmerju so se začele letošnjo pomlad, ko se je na spletu pojavil videoposnetek košarkarja, na katerem namiguje, da je prevaral svojo ljubezen.

Posnetek, na katerem 30-letni branilec govori o svojih srečanjih z dekleti, je objavil njegov soigralec v klubu Los Angeles Lakersov, 20-letni D'Angelo Russell. Young se takrat ni zavedal, da ga eden izmed najbolj perspektivnih igralcev pri Lakersih snema, zato je ležal na postelji in razlagal o razmerju z neko 19-letnico. Russell ga je spraševal še o razmerjih z drugimi zvezdnicami v Hollywoodu.

Toda to naj ne bi bil edini razlog, zakaj je 25-letnica dvignila roke. Drugi viri namigujejo, da so se težave v raju za par začele že pred časom, saj je raperka praznovala svoj rojstni dan brez košarkarja. Prav tako pa so jo večkrat videli brez zaročnega prstana.