Scarlett je pokramljala tudi z zakoncema Trump, Donaldom in Melanio. Pozneje si je Obama privoščil nekaj šal na račun nepremičninskega bogataša. Foto: Reuters
Scarlett je pokramljala tudi z zakoncema Trump, Donaldom in Melanio. Pozneje si je Obama privoščil nekaj šal na račun nepremičninskega bogataša. Foto: Reuters

Igralca, med katerima je 24 let razlike, sta zvezo potrdila konec marca, ko sta z roko v roki prišla na poroko Reese Witherspoon in Jima Totha, od takrat pa ju je bilo pogosto videti na ulicah New Yorka.

Pred dnevi sta bila povabljena tudi v Washington, na večerjo, ki jo je Bela hiša priredila za dopisnike. Scarlett, ki je po novem rdečelaska, je prišla v spremstvu brata dvojčka Hunterja, a je kmalu sedla za mizo, za katero je že bil 50-letni Sean.

Večerja v njegovem naročju
Bližnjim ni ušlo, da je imel parček oči le drug za drugega. Ko so začeli streči glavni obrok, se je Scarlett Seanu usedla kar na kolena in nekaj minut sta se vroče poljubljala. Tudi po obedu z nežnostmi nista nehala, saj sta odšla na vrt, kjer je Sean kadil in kramljal, Scarlett pa ga je objemala in gladila po hrbtu. "Ko mu je dala poljub na lica, sta zapustila družbo in se na samem še nekaj časa zagnano poljubljala," je dejal neimenovani vir za revijo Us Weekly.

Nato sta se za nekaj časa razšla, a sta bila na zabavi revije Vanity Fair po večerji znova skupaj, skupaj pa sta jo tudi zapustila.

Scarlett je sicer novinarjem dejala, da je vabilo na večerjo sprejela, "ker se želi bolj vključiti v družbeno dogajanje", Sean pa je dejal, da ima kar nekaj sestankov na Kapitolu, na katerih želi različnim predstavnikom približati popotresno krizo na Haitiju, na katero vse od lani opozarja.