Tori Spelling in Jennie Garth sta že zakorakali v peto desetletje. Foto: ABC
Tori Spelling in Jennie Garth sta že zakorakali v peto desetletje. Foto: ABC
23 let je že minilo, odkar je televizija Fox predvajala prvi del Beverly Hillsa. Na fotografiji Garthova in Spellingova v najstniških letih.

Nova nanizanka, pri kateri igralki opravljata tudi vlogo izvršnih producentk, se vrti okoli dveh nekdanjih televizijskih detektivk, ki ju ponovno poveže resnični detektivski primer.

"Charlie Contour (Garth) je predmestna gospodinja in mati, medtem ko Holly Hamilton (Spelling) hrepeni po svojih zvezdniških dneh iz 90. let, ko je igrala na televiziji. Njuni mirni življenji prekine Nick (Miguel Pinzon), očividec zločina in goreč oboževalec serije Mystery Girls, ki je pripravljen spregovoriti izključno s slavno dvojico, zato morata nekdanji prijateljici ponovno združiti moči in preizkusiti svoje TV-veščine reševanja primerov," se bere napoved serije s 30-minutnimi epizodami.

In še: "Gledalci komaj čakajo, da vidijo Tori Spelling in Jennie Garth spet skupaj na malih zaslonih."

Tori v rumenih medijih
Mystery Girls bi lahko pomenila obuditev kariere vsaj za Spellingovo, ki je po koncu Beverly Hillsa leta 2000 (rumene) medije polnila zgolj s svojimi nosečnostmi, v zadnjih dnevih pa še z moževo nezvestobo.
40-letna hčerka že pokojnega hollywoodskega producenta in milijonarja Aarona Spellinga se je s kanadskim igralcem filmov B-produkcije Deanom McDermottom poročila leta 2006, paru pa so se rodili štirje otroci (ena bolj odmevnih Torijinih izjav je bila tista, češ da jima je denar v zadnjih letih tako pošel, da si njen mož ne more privoščiti vazektomije).

Igralca sta pet let snemala resničnostno serijo Tori & Dean, kakšnih drugih vidnejših vlog pa nobeden izmed njiju ni dobival. Revija Us Weekly je na začetku leta razkrila, da 47-letni McDermott vara svojo ženo z 28-letno žensko.

Ločitev in razhod Garthove
Zakonska idila se je pred kratkim končala tudi za 41-letno Jennie Garth, ki se je po 11 letih junija ločila od moža, igralca Petra Facinellija, s katerim ima tri otroke. On je našel srečo v 11 let mlajši soigralki iz filma Loosies Jamie Alexander, medtem ko Garthova po ločitvi precej hitro menjava spremljevalce. Novembra se je po nekaj mesecih tako razšla s poslovnežem Michaelom Shimbom.

Karierno ji je šlo vseeno malce bolje kot Tori, saj je štiri leta igrala v humoristični seriji Moja super sestra (What I Like About You), dve leti pa v sodobnem nadaljevanju/"spin-offu" Beverly Hillsa, 90210.