Nekatere je sram priznati, da so se že razgalili pred kamero. Foto: MMC RTV SLO/Kaja Sajovic
Nekatere je sram priznati, da so se že razgalili pred kamero. Foto: MMC RTV SLO/Kaja Sajovic

Vroči domači posnetki niso le zadeva zvezdnikov, pogosto jih snemajo tudi "navadni smrtniki". Kar 21 odstotkov odraslih Britancev, mlajših od 40 let, se je že ljubilo pred kamero, 15 odstotkov p jih je oblačila odvrglo pred spletno kamero, odstotek pa se prepolovi pri starejših od 40 let.

30 odstotkov vprašanih je priznalo, da so že posneli svoje gole fotografije s telefonom ali fotoaparatom, osem odstotkov sodelujočih v raziskavi pa na to vprašanje ni želelo odgovoriti.

Med Britanci pa je precej pogost tudi virtualni seks. 34 odstotkov vprašanih je priznalo, da so že izkusili seks prek kratkih sporočil, videoklica ali spleta. Najbolj priljubljeno je pošiljanje vročih sporočil in fotografij prek telefona, sledi seks preko videoklica in spletne kamere.

Virtualni načini seksa so priljubljeni predvsem med pari, ki želijo ohraniti na zvezo na daljavo, vendar pa to počnejo tudi nekateri Britanci, ki s partnerjem živijo skupaj. Šest odstotkov vprašanih je namreč priznalo, da so v zvezi, vendar pa so si že vsaj enkrat privoščili vročo virtualno izkušnjo s popolnim neznancem.