Foto: Osebni arhiv/Jaka Bizjak
Foto: Osebni arhiv/Jaka Bizjak

Danes

Ta konec tedna koncertov v Mariboru žal ni, najbližja zabava se obeta v Slovenskih Konjicah: MC Patriot vabi ob 22-ih na koncert zasedbe HELP! A Beatles Tribute, ki je znana kot ena najuspešnejših tribute skupin, za seboj pa ima že skoraj 500 koncertov po Evropi.
Lahko pa se odpravite v Ljubljano: v Galusovi dvorani Cankarjevega doma bo nocoj ob 19-ih koncert skupine Prifarski muzikanti. Adi Smolar bo zbrane zabaval v Blunout klubu v Domžalah – nastop se bo začel ob 20-ih. V prenovljeni dvorani ljubljanskega Orto Bara pa bo – ob 19-ih – gostovala skupina Niet.

Sobota

Nekaj več zabave se obeta jutri: v športni dvorani v Ljutomeru bo ob 19-ih veliki koncert ob materinskem dnevu. Nastopili bosta zasedba Perpetuum Jazzile in Nina Pušlar. V športni dvorani v Kidričevem pa bo ob 20-ih koncert Marka Škugorja in Erosov. Še v Ljubljano poglejmo: v Cankarjevem domu bo še en koncert Prifarskih muzikantov, začel se bo ob 19-ih.
V ljubljanski Orto bar ob 20-ih vabita Omar Naber in skupina Imset, v Klubaru Kranj pa bo ob 20-ih 30 nastopil Rudi Bučar z Bando. Na oder mladinskega centra v Brežicah prihaja ob 21-ih skupina Siddharta. Ob koncu vas vabimo še na udaren rokovski koncert, ki bo v torek, 29. marca, ob 22-ih. Mariborska dvorana Štuk bo gostila tukajšnjo punk skupino Alo!Stari in zasedbo King Foo.