Foto: Osebni arhiv/Jaka Bizjak
Foto: Osebni arhiv/Jaka Bizjak

Petek

Nocoj bo ob 20-ih 30, bo na mariborskem Štuku poslovilni koncert legendarne skupine Lačni Franz, Študentsko-mladinski klub Klinka iz Gornje Radgone pa na tamkajšnjem Pomurskem sejmu ob 20-ih prireja zabavo ob noči čarovnic – nastopile bodo zasedbe MI2, Alo!Stari in 3 Jet Black Diamonds. V Dvorcu Rakičan pa boste lahko od 19.45 uživali ob glasbi skupin Mrfy, Divlje Jagode, Joker Out in Skeebeep.
V velenjskem EMCE Placu bo ob 22-ih nastopil Triiiple z gosti. Prav tako v Velenju, v Max klubu, bodo ob isti uri z nastopom začeli Hamo & Tribute 2Love. MC Patriot bo gostil skupino Unforgiven 4, ki bo od 22-te ure preigravala glasbo zasedbe Metallica. V klubu Branibor v Celju bo ob isti uri zazvenela glasba Vlada Kreslina in Iztoka Cergola, v ljubljanskem Kinu Šiška pa bosta ob 20-ih nastopili skupini Elvis Jackson in Happy Ol' McWeasel.

Sobota

Jutri ob 18-ih se bo zabava v Rakičanu nadaljevala. Med nastopajočimi bodo med drugimi Žan Serčič, Dejan Dogaja, Neda Ukraden in Petar Grašo. V Orto baru v Ljubljani se bo ob 20-ih začel koncert zasedbe MI2, Adi Smolar bo ob isti uri zaigral in zapel v Kulturnem domu v Cerknici, zasedbi Joker Out in Alo! Stari pa bosta nastopili v Športni dvorani Podčetrtek, prav tako ob 20-ih. V kranjski dvorani Zlato polje boste ob isti uri lahko prisluhnili Siddharti, uro kasneje pa bo v Klubaru Kranj zaigrala skupina Avtomobili. Pestro bo tudi v nedeljo in ponedeljek.

Nedelja in ponedeljek

Nedelja prinaša še en dan zabave v Dvorcu Rakičan. Tam bo od 18-tih 30 slišati Avanturo, Perpetuum Mobile, Alle Farben in še koga. Koncert Severine in Grupe Vigor se bo ob 18-ih začel v Dvorani Golovec, v Hali C Celjskega sejmišča pa bosta večer od 20-te ure popestrili zasedbi Mambo Kings in Zvita Feltna ter Luka Basi. Poglejmo še, kam se lahko odpravite na ponedeljkovo zabavo ob noči čarovnic. V dvorani Gustaf se bo ob 19-ih začel metalski ples v maskah ob glasbi zasedb In Heaven in Smrt. Arena Campus Sava Ptuj prireja Halloween rock spektakel z zasedbama Siddharta in Big Foot Mama z začetkom ob 15-ih, Videm pri Ptuju pa bo na ta večer gostil Modrijane, Tanjo Žagar in zasedbo Drugo Dugme. V primeru, da vam nič od ponujenega ne ustreza, vam ostane še obisk Arene v Zagrebu, kjer bo svoj koncert ob 20-ih začel Sting.