Foto: MMC RTV SLO/FB Minoriti
Foto: MMC RTV SLO/FB Minoriti

Slučajno na lep dan s snežinkami, ob takih dnevih pa se tudi Emkej najraje "zabubi" in ustvarja nam je povedal, kajti tak čas ga inspirira.

"Nekaj časa nazaj smo z muzičari zastavili en taki repertoar, akustičen in odločili smo se, da bi to radi pokazali tudi Mariborčanom in jim dali nekaj posebnega. Tako bomo v Sodnem stolpu v soboto ob devetih zvečer snemali akustični album. Zaradi velikega zanimanja smo odprli še en termin in sicer jutri ob šestih zvečer, par kart je še na voljo," je povedal Emkej.

Gre za izvirne preobrazbe znanih pesmi, večer bo nedvomno poseben in čeprav je sobota razprodana, za jutri zvečer ostaja še nekaj kart, lahko jih kupite tukaj.

Emkej in Muzičari pa bodo z nami programsko na praznik 8. februarja. Prav na praznik kulture bomo v dnevnem programu predvajali koncert. Gre namreč za celoten projekt RTV Regionalnega centra, tudi TV Maribor bo koncert na praznik predvajala v večernih urah.

Emkej je zmagovalec našega festivala Frišno 2022, kjer je očaral s pesmijo Ljujezen in veselimo se odličnih koncertov ta vikend. Vabljeni.

Foto: MMC RTV SLO/Radio Si
Foto: MMC RTV SLO/Radio Si

Vabljeni pa tudi k poslušanju celotnega pogovora: