Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo

Jutranji program

Obrt položena v zibelko

Tokratna reportaža govori o Benu Kolariču, ki z neverjetnim entuziazmom in predanostjo ohranja že več stoletij stare obrti lectarstva, medičarstva in svečarstva, svoje izdelke pa prodaja v trgovini na Glavnem trgu v Mariboru.

Prihodnje leto bo v Mariboru Olimpijski festival Evropske mladine

Čez eno leto in en mesec bo Maribor gostil Olimpijski festival evropske mladine - OFEM 2023. Gre za precejšen logistični zalogaj za mesto, ki pričakuje okoli 3600 tekmovalk in tekmovalcev iz 50-ih držav.

»Duhovniki imajo najraje preprosto kmečko hrano«

Knjižnica Lenart letos obeležuje 60. obletnico delovanja, ki so jo med drugim obeležili tudi z izdajo kuharske knjige z naslovom Ke mo jeli, v kateri so zbrani recepti z območja Slovenskih goric.

Gramofonoteka, kakršne nimajo niti v Londonu

V Mariboru na Tyrševi ulici stoji poseben lokal, kjer lahko obiskovalec poleg pitja osvežujoče pijače pobrska tudi po zbirki starih gramofonskih plošč.

''Otrokom je potrebno pokazati vse barve tega sveta''

Potovanja nam širijo obzorja in radi se odpravimo raziskovat bližnji ali pa tudi širši svet. Ko se odločimo za družino, pa velikokrat daljša potovanja za nekaj let odložimo.

Vražje čarovnije na Trgu Leona Štuklja

V soboto je mimoidočim oz. obiskovalcem na Trgu Leona Štuklja jemala dih akrobatska skupina Dunking Devils. Fantje s svojimi vragolijami nikogar ne pustijo ravnodušnega, pri čemer najbolj atraktivna točka dneva ni bilo zabijanje.

»Zaradi postave smo ga klicali Lobik, a smo mu na koncu postali podobni«

Tokratna reportaža govori o skupini fantov, ki so pred leti po treningih veslanja radi spili kozarček piva. Ko nekega vročega dne le-tega niso mogli dobiti, so se odločili, da ga bodo pričeli variti.

Tadej Tratnik - Tadiman: "Življenje živim na polno"

Jutro ob kavi in kitari nam je polepšal reggae pevec, glasbenik in producent Tadej Tratnik - Tadiman

Jagode Jagodka: »Včasih se ti zdi, da cel dan ješ samo jagode«

Čeprav se poletje še ni začelo, se sezona jagod ponekod že skoraj zaključuje. Pogovarjali smo se z Žanom in Juretom, ki svoje jagode prodajata pod imenom Jagodka.

»Zaupanje je čarobna beseda«

V Starošincah na Dravskem polju se že dve desetletji nahaja konjeniški park. Za to sta zaslužna zakonca Goljevšček, ki sta leta 2001 kupila kmetijo, in se do leta 2005 ukvarjala s športnim jahanjem.

Evropsko leto mladih 2022: Mladi si želijo več neformalnega izobraževanja

Mladi so pomemben del družbe in si zaslužijo pozornost vedno, ne glede na situacijo, v kateri se družba nahaja. Zato je EU v senci pandemije COVID-19 leto 2022 razglasila za evropsko leto mladih. In kaj to prinaša mladim?

3:rma: "Med glasbo in poezijo"

Jutro ob kavi in kitari sta nam polepšali glasbenici, ki slišita na ime 3:rma

»Živali prebudijo otroško iskro, na katero smo pozabili«

Posestvo Valdek je kmečki turizem, ki se nahaja v Jarenini. Čudovita okolica, kjer so nekoč snemali film Moj ata, socialistični kulak, ponuja oddih od vsakodnevnega mestnega vrveža

Skupaj smo neustavljivi

V nedeljo se je začel teden Rdečega križa Slovenije z motom Skupaj smo neustavljivi, med katerim se ozavešča o pomenu prostovoljstva in humanitarnosti.

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov