Foto: MMC RTV SLO/OOZ MB
Foto: MMC RTV SLO/OOZ MB

Lansko leto je prineslo veliko odličnih izjav, pozitivnega naboja, tako med podjetniki kot širšo javnostjo, zato letos z izborom nadaljujemo. S pozitivnimi izjavami spodbujamo pozitivno moralo, hkrati pa širimo glas o obrtnikih in podjetnikih, ki pogumno korakajo naprej tudi v zahtevnih časih.

V sklopu jutranjega programa smo vam ponudili v poslušanje številne izjave, katera bo zmagovalna odločate vi! Glasujte in izberite naj izjavo podjetne pozitive.

Glasovanje je zaključeno! Zmagovalca(ko) razglasimo na prireditvi 25.5.2023 (Sodni stolp, Maribor)

Izbrane izjave:

Manica Potočnik, Avtomehanika Potočnik: "Vsaka izrečena beseda je živa beseda. Z nasmehom zaživi in postane resnična."

Marjan Vidovič, Pizzerija Črni Baron: "Zvestoba je, ko se trikrat poročiš in ločiš. Vseskozi pa si zvest samo eni ljubici "podjetništvu""

Frančišek Eder, Slikopleskarstvo PROSLIK: "Pravzaprav je neverjetno, da po 30-ih letih še vedno začutim tak ponos, ko stranka reče: “To pa super izgleda” ali izkaže hvaležnost z iskrenim “Hvala”"

Aleksander Legen, Atelje Virtua: "Vsaka ideja, produkt ali rešitev v sebi nosi potencial za izboljšavo."

Gordana Jezernik s.p., Philaser: "Rada pomagam ljudem, ker so mi besede "hvala, ker obstajate" od mojih strank neprecenljive."

Jure Laure, Avtoličarstvo in avtoklepastvo Laure d.o.o.: "Delo osvobaja in krepi človeka."

Nives Versa, Kozmetični salon Beauty: "Velike stvari in velike spremembe niso enostavne. Umetnost je vedeti, kdaj se osredotočiš na sedanjost, da lahko v njej uživaš in dosegaš svoje cilje."

Anže Fideršek, Moja Kavarna: "Vse je dosti lažje premagati, če delaš s srcem in dušo! Delaj, kar te res veseli in ščasoma boš v tem postal zelo uspešen, ne glede na vse težave. Največja motivacija je kvaliteta naših storitev in zadovoljne stranke."

Rossa Intihar, Japonski stol masaže: "Niso samo roke maserja, ki nežno masirajo, čudežne roke. Vsake roke, ki se nas nežno dotikajo so čudežne. Ljudje smo socializirana bitja. Potrebujemo bližino in dotik sočloveka. Bodimo en drugemu sočlovek in tisti s čudežnim dotikom. Emocionalnim, fizičnim, vizualnim ali verbalnim."

Tadej Šprah, Vulkanizerstvo TDS: "Sanje in vizija sta ključna na poti uspešnega podjetnika. Ni pa dovolj le sanjati, potrebno si je tudi drzniti."

Tomaž Kolarič, Filo d.o.o.: "V vsakem dobrem podjetniku mora biti vsaj kanček hedonista, če ne vse skupaj nima nobenega smisla."

Marijan Hertiš, Seltron d.o.o.: "Neprestano se spreminjamo in tako bo tudi v bodoče. Res je, da je potrebno neprestano vlagati, se razvijati in izboljševati ter graditi ekipo. Ekipa je tista, ki na koncu naredi rezultat."

Igor Fekonja, Feki production: "Ne poslušaj me kaj ti govorim, raje gledaj in opazuj kaj delam."

Darja Drakšič, TAO d.o.o.: "Dan gre vedno v isto smer kot kotičkih tvojih ustnic."