Foto: Radio Maribor/Katja Gregorec
Foto: Radio Maribor/Katja Gregorec

V nedeljo je luna prešla v znamenje raka, zato bo začetek tedna čustveno bolj intenziven. Luna v raku spodbuja predvsem družinske vezi, zato bomo nekaj več časa posvetili našim družinskim članom. To bo ugoden čas za reševanje osebnih zadev, negovanje odnosov in skrb za dom.

V torek, ko luna prehaja v znamenje leva, bomo ponovno postali bolj samozavestni in ustvarjalni, to bo čas, da izstopimo iz svoje cone udobja in se izrazimo, prav tako je to izjemno ugoden čas za ustvarjalne projekte in predstavljanje novih idej.

V četrtek luna prehaja v znamenje device, ta bo ponovno prinesla nekaj več praktičnosti in pozornosti do podrobnosti. To bo odličen čas za organizacijo, načrtovanje in reševanje nalog, ki zahtevajo več natančnosti. Prihaja tudi dobro obdobje za izboljšanje zdravja in uvedbo novih zdravilnih navad.

Teden zaključujemo v znamenju tehtnice, ki pa bo v naša življenja prinesla nekaj več harmonije in želje po ravnovesju.

Foto:horoskop Foto: Oglasno sporočilo
Foto:horoskop Foto: Oglasno sporočilo

Ob vsem tem bodo na nas vplivali tudi premiki planetov. Venera in Merkur se namreč premikata v znamenje bika, s tem pa prihaja ugoden čas za romantične odnose in finančne naložbe. Mars bo v znamenju leva, ta pa bo spodbujal energijo, samozavest in željo po akciji.

Nasveti za ta teden:

> V začetku tedna negujte odnose in družinske vezi.

> V sredini tedna izrazite svojo ustvarjalnost in samozavest.

> Proti koncu tedna se osredotočite se na organizacijo in zdravje.

> Čez vikend pa si privoščite nekaj, kar vam bo v življenje prineslo malo več ravnovesja.

Foto: Oglasno sporočilo
Foto: Oglasno sporočilo

OVEN
Začetek tedna bo čustveno intenziven, zato si vzemite več časa za negovanje družinskih vezi. Sredi tedna boste polni energije in samozavesti, kar vam bo pomagalo pri ustvarjalnih projektih. Konec tedna pa bo idealen čas za organizacijo in izboljšanje vaših delovnih navad.

BIK
Ta teden boste posebno pozornost posvetili svojim finančnim zadevam, kar vam bo pomagalo doseči več stabilnost. Venera in Merkur v vašem znamenju bosta dodatno spodbudila praktične pogovore in vaše romantične odnose. Konec tedna pa izkoristite predvsem za izboljšanje zdravih navad in organizacijo doma.

DVOJČKA
V začetku tedna bodo v ospredju predvsem vaša čustva in odnosi, zato bodite še dodatno pozorni na komunikacijo z bližnjimi. Sredi tedna bo vaša ustvarjalnost na vrhuncu, kar vam bo prineslo ogromno novih priložnosti, če si boste le upali stopiti v ospredje. Konec tedna bo pri dvojčkih ugoden predvsem za urejanje financ in načrtovanje prihodnosti.

RAK
Ta teden boste še posebej občutljivi, zato bo izjemno pomembno, da si vzamete nekaj več časa zase. V kolikor boste to v začetku tedna tudi storili vam sredina tedna prinaša ogromno samozavesti, ki vam bo pomagala pri izražanju vaših idej.

LEV
Levi boste imeli ta teden izjemno veliko energije, ki vam bo še dodatno pomagala pri doseganju vaših ciljev. Tudi vaša ustvarjalnost bo na vrhuncu, v kolikor se že dolgo časa želite lotiti novega projekta, bo ta teden pravi zato. Ob tem pa ne pozabite na organizacijo in načrtovanje.

DEVICA
Device boste v začetku tedna reševale čustvene zadeve iz preteklosti ob tem pa ne smete pozabiti na negovanje odnosov, ki so vam pomembni v tem trenutku. Čeprav se bo na prvo žogo zdelo vse logično, izkoristite svojo ustvarjalnost in pokukajte globlje, saj se samo tam skrivajo tisti res pravi odgovori.

TEHTNICA
Tudi za tehtnice bo začetek tedna izjemno čustveno intenziven, kar lahko pripelje do kar nekaj nesoglasij tako doma, kot tudi na delovnem mestu, zato bo najbolje, da te dni preživite bolj v samoti. Konec tedna že prinaša nekaj več energije in samozavesti. Obeta se tudi nova priložnost za sodelovanje, ki pa je nikakor ne smete izpustiti.

ŠKORPIJON
Imate vsa orodja, ki jih potrebujete samo naučiti se jih morate uporabljati. To bo vodilo vašega tedna. Čeprav se bo včasih zdelo težko, ne obupajte in zaupajte vase. Ob tem pa ne pozabite na svoje bližnje in jim vseeno ponudite dovolj pozornosti.

STRELEC
Čeprav se zdi, da imate veliko prijateljev, in da ste redko sami, se vseeno velikokrat počutite osamljeni. Mogoče vas ljudje preprosto ne razumejo ali pa vaše vezi niso tako globoke, kot ste mislili. Ta teden vam bo prinesel odgovore na ta vprašanja.

KOZOROG
Čeprav se bo morda na začetku zdelo izjemno težko vseeno poskusite in si ne načrtujte tedna, ki je pred vami, načrti se bodo namreč izjemno hitro spremenili. Obeta se vam izjemna novost, lahko na čustvenem ali poslovnem področju. Nikar ne obupajte in se prepustite življenju.

VODNAR
Vodnarji boste ta teden krpali rane na domačem ozemlju. Predolgo ste čakali in teh ran ni več mogoče zakriti samo z obližem. Pomembni bodo globoki pogovori in razmišljanje kaj sploh pričakujete od življenja.
Čas bo za odkrit pogovor.

RIBI
Začetek tedna vam prinaša več ustvarjalnosti, vendar je nikar ne izkoristite preveč, saj vas lahko hiter tempo življenja preveč utrudi. Nekaj več skrbi bo ta teden treba posvetiti lastnemu telesu. Sicer pa bo ta teden pomembno še, da se izognete kakšnim večjim investicijam.