Foto: MMC RTV SLO/Robert Zajšek
Foto: MMC RTV SLO/Robert Zajšek

Teden začenjamo s prazno luno oziroma mlajem in sončevim mrkom. Prazna luna nam ponovno prinaša izjemno veliko novih in pozitivnih energij, ki nas bodo spodbujale k akciji. Po drugi strani nam sončev mrk prinaša nekaj slabe volje, čeprav ta ne bo viden, bo na nas vseeno imel velik vpliv. Priporočena je dodatna previdnost pri sprejemanju novih in težjih odločitev.

Jutri se nam obeta Lunina konjunkcija Merkurja. Naš um bo zelo jasen, hiter in bister, imeli bomo dober spomin in dobro koordinacijo, vseeno smo lahko površni in zaletavi, saj težimo k več ciljem naenkrat.

V četrtek luna prehaja v znamenje dvojčka, kar pomeni, da bomo ponovno nekoliko izpadli iz rutine. Luna v znamenju dvojčka prinaša dolgo pričakovane novice, telefonski klic, ali pisma. Srečamo lahko nekoga iz svoje preteklosti.

Teden zaključujemo v znamenju raka, ki nam prinaša izjemno čustveno nestabilnost. V enem trenutku smo lahko srečni, mirni in sproščeni, že drugi trenutek smo polni slabe volje in veliko jokamo. Na površje lahko priplavajo tudi nezavedni, stari spomini.

Kaj napovedujejo zvezde za posamezna znamenja?

 Foto: freedigitalphotos.net
Foto: freedigitalphotos.net

OVEN:
Imeli boste veliko energije in motivacije, kar vam bo pomagalo premagati ovire in doseči svoje cilje. Bodite pozorni na podrobnosti in se osredotočite na organizacijo svojega dela, da boste tako lahko dosegli najboljše rezultate. V ljubezni bodite iskreni in odprti, vaša spontanost bo za druge izjemno privlačna.

BIK:
Ta teden se osredotočite na svoje zdravje in dobro počutje. Poskrbite za uravnoteženo prehrano in redno telesno vadbo. Finančno stanje se lahko izboljša, vendar bodite previdni pri tveganih naložbah. Na delovnem mestu se osredotočite na sodelovanje s sodelavci, skupaj lahko dosežete več.

DVOJČKA:
Vaša komunikacijska spretnost bo ključna ta teden, zato izkoristite priložnosti za pogovore in izmenjavo idej. Nekaj negotovosti boste zaznali pri svojih ciljih, vendar ne obupajte, vaša vztrajnost bo prinesla velik uspeh. V ljubezni bodite pozorni na drobne geste in izrazite svoje občutke, to bo še dodatno okrepilo vaše odnose.

RAK:
Ta teden se osredotočite na domače obveznosti in odnose z družino. Morda bo potrebno nekaj prilagoditev, vendar se trudite ohranjati mirno in razumevajoče okolje. Na delovnem mestu bodite pozorni na podrobnosti in se izogibajte pretirani obremenjenosti. V prostem času si vzemite čas zase, da se sprostite in napolnite baterije.

LEV:
Vaša samozavest bo visoka ta teden, kar vam bo pomagalo pri premagovanju izzivov na delovnem mestu. Bodite pozorni na svoje finance in se izogibajte impulzivnim nakupom. V ljubezni se odprto pogovorite o svojih željah in potrebah, to bo okrepilo vaš odnos.

DEVICA:
Ta teden se osredotočite na svoje cilje in načrte za prihodnost. Bodite organizirani in disciplinirani, da dosežete svoje ambicije. Poskrbite za uravnoteženo ravnotežje med delom in prostim časom, da se izognete izgorelosti. V komunikaciji bodite jasni in taktični, to bo izboljšalo vaše odnose s sodelavci in tudi bližnjimi.

TEHTNICA:
Ta teden se osredotočite na harmonijo in ravnovesje v svojem življenju. Posvetite se svojim odnosom in poskrbite za dobro počutje svojih najbližjih. Na delovnem mestu bodite prilagodljivi in sodelujte s sodelavci, da dosežete skupne cilje.

ŠKORPIJON:
Ta teden se osredotočite na svoje notranje moči in intuicijo. Zaupajte svojim instinktom in se ne bojte sprejeti tveganj. Finančno stanje se lahko izboljša, vendar bodite previdni pri odločitvah o naložbah. V ljubezni bodite iskreni in ranljivi, to bo okrepilo vašo povezanost s partnerjem.

STRELEC:
Vaša optimistična narava bo ključna ta teden, zato se osredotočite na pozitivne vidike svojega življenja. Bodite odprti za nove ideje in priložnosti na delovnem mestu, to vas lahko pripelje do uspeha. V ljubezni se osredotočite na zabavo in skupne dejavnosti, to bo okrepilo vaš odnos s partnerjem.

KOZOROG:
Ta teden se osredotočite na svoje dolgoročne cilje in strategije za njihovo doseganje. Bodite vztrajni in disciplinirani. Poskrbite za svoje zdravje in dobro počutje, redna telesna vadba vam bo pomagala ohraniti ravnovesje. V ljubezni bodite pozorni na potrebe svojega partnerja.

VODNAR:
Vaša kreativnost bo ključna ta teden, zato se odpravite na novo potovanje in odkrijte nove ideje. Na delovnem mestu bodite inovativni, če želite napredovati, boste morali zapustiti svojo cono udobja. Tudi vam ljubezenski odnosi ta teden prinašajo kar nekaj pozitivnih presenečenj.

RIBI:
Ta teden se osredotočite na svojo duhovno rast in notranji mir. Posvetite se meditaciji in samorefleksiji. Bodite pozorni na svoje finance in se izogibajte nepotrebnim stroškom. Če se boste uspeli odkrito pogovoriti s svojim partnerjem, se bo izjemno izboljšala tudi vaša dobra volja.