Foto: Mihaela Rojht
Foto: Mihaela Rojht

Mihaela je študentka, ki si kljub slepoti, želi postati maserka in delati v masažnem salonu. Pred njo je sicer še veliko študijskih obveznosti, ampak kot pravi sama pri vsem tem izjemno uživa. Do uresničitve sanj pa ji želijo pomagati tudi sorodniki in prijatelji. Ti so se odločili, da se odpravijo na dobrodelni pohod od Lendave do Kopra, oziroma kot so ga sami poimenovali: "od glave do pete".

V nedeljo, 29. avgusta, so tako pot začeli pri stolpu Vinarium in pot jih bo v teh dneh vodila skozi celotno Slovenijo vse do Obale. Tam se jim bo ob koncu pridružila tudi Mihaela, ki pa bo že prej del poti prehodila skupaj z njimi: " Sama sem se prvi dan pohodnikom priključila pri Svetem Tomažu in z njimi prehodila osem kilometrov. Danes pa se jim bom priključila na Ptuju in prehodila skupaj z njimi štirinajst kilometrov, do Ptujske Gore."

Mihaeli pa lahko za uresničitev njenih sanj, pomagate tudi vi poslanim SMS-om na številko 1919 in ključno besedo MIHAELA5, ali pa nakazilom na transakcijski račun TD Gomila (SI56 6100 0002 1749 396) s pripisom za Mihaelo Rojht.

Kaj pravi Mihaela o svojih željah in sami poti, pa prisluhnite v posnetku: