Foto: Osebni arhiv/Jaka Bizjak
Foto: Osebni arhiv/Jaka Bizjak

V Kulturno glasbeni brlog oziroma KGB v Mariboru nocoj ob 20-ih 30 prihaja Boštjan Velkavrh Acustic Trio Live. Boštjan in ekipa vam tokrat obljubljajo prav poseben koncert, na katerem boste lahko prisluhnili avtorskim skladbam z albuma Potovanje in nekaterim novim skladbam, ki bodo kmalu ugledale luč sveta na Boštjanovem drugem albumu.
Hiša na Travniku na Dobu pri Domžalah gosti Društvo mrtvih pesnikov z začetkom ob 20-ih, v Kinu Šiška se bo ob 21-ih predstavila skupina MRFY. V kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu se bosta ob 20-ih ena na ena pomerila Zoran Predin in Drago Mislej MEF, v Športnem klubu Košenice pa ob 20-ih nastopata Bort Ross in Hefe. Vabljeni še v Areno Stožice, kjer bo nocoj ob 20-ih igrala skupina 5 seconds of Summer.

Jutri:

Poglejmo še, kam se lahko odpravite jutri. Na Ptuju v Centru interesnih dejavnosti bosta v soboto ob 20-ih nastopila dva mlada benda, in sicer domači Šalamun in njihovi gostje Uporabniki.
Za otvoritev festivala ŽIVE ULICE se bodo jutri ob 20-ih na koncertnem odru na mestni ploščadi v Kočevju prvi zvrstili člani zasedbe Mi2.
Ob koncu vam ponujamo še dva koncerta, ki bosta v torek, 10. maja. V kulturnem domu Franca Bernika v Domžalah bo ob 20-ih gostoval Vlado Kreslin in Momento Cigano, na mariborskem Štuku pa Klub Koroških študentov prireja Koroško gavdo, kjer boste lahko slišali DJ Million Smart, Over Heat in skupino Dan D. Zabava se začne ob 21-ih.