Foto: Osebni arhiv/Jaka Bizjak
Foto: Osebni arhiv/Jaka Bizjak

Petek:

V mariborskem Lutkovnem gledališču bo v petek ob 21-ih koncert Vaska Atanasovskega in Simone Zanchini, v kavarni K'fe v Lenartu ob 20-ih-30 nastopa Isac Palma, na ptujskem festivalu Arsana bo ob 20-ih-30 na dvorišču Minoritskega samostana koncert Vlada Kreslina z Malimi Bogovi in Beltinško bando, ob 21-ih pa v kavarni Bodi koncert vsestranske umetnice Astrid Kljun.
Marko Vozelj bo v petek ob 20-ih zaigral v Zagorju ob Savi, Žan Serčič ob 21-ih na študentski plaži v Ankaranu, skupina LPS pa ob isti uri v Murski Soboti. Ob 21-ih pa s koncerti začenjajo tudi Hamo & Tribute 2 love v Kranju ter Mrfy v Velenju.

Sobota:

Poglejmo, kaj prinaša sobota; Festival Arsana bo v jutri postregel s koncertom skupine Soundsketch ob 20-ih v hotelu Mitra in koncertom Big Banda RTV Slovenija s solisti Evo Hren, Amayo, Klemnom Slakonjo, Ladom Leskovarjem, Tinkaro Kovač in Emmo Sartor. Prav tako na Ptuju pa bo v Sončnem parku koncert skupin Mrfy in Wckd nation, ki se bo začel ob 21-ih.
V Ormožu se v soboto začne festival Ofak, kjer boste lahko od 21-ih naprej poslušali Sama Budno, Tadeja Vesenjaka in Orkester Selotejp.

Nedelja:

Festivalsko dogajanje se bo na Ptuju nadaljevalo tudi v nedeljo, ta bo na festivalu Arsana postregla z glasbo Vlatka Stefanofskega, Miroslava Tadića in Theodossija Spassova, ki bodo zaigrali na dvorišču Minoritskega festivala ob 20-ih-30.

Vabljeni!