S prvim decembrom bodo v Rušah odprli veliko drsališče, ki bo vabilo vse do 29. februarja. Po izkušnjah iz preteklih let ga pripravljajo z vso spremljajočo infrastrukturo, ob njem pa bodo na voljo tudi kulinarične dobrote in pester program.

Foto: Radio Maribor/Tamara Zupanič Čučnik
Foto: Radio Maribor/Tamara Zupanič Čučnik

Cene bodo zelo ugodne, pravi direktor Športnega centra Ruše Tomi Prosnik: »in sicer je vstopnina med 2 in 4 evre, in pa izposoja opreme en ali dva evra.« Gre za že tretjo sezono, ko bo obiskovalcem na voljo drsališče, veliko 800 kvadratnih metrov. »Pripravljamo tehnično dovršeno drsališče, z vso spremljajočo infrastrukturo, tako z izposojo opreme kot garderobami, in gostinsko ponudbo.« Pripravljajo tudi zelo pester program, skupaj z društvom študentov in drugimi društvi v kraju: »ki vključuje tudi disko drsanje, razne zabavne večere, kot tudi obisk Božička, Miklavža in praznovanje novega leta,« dodaja Tomi Prosnik.

Poleg drsanja se v Športnem parku Ruše lahko obiskovalci odločijo tudi za kopanje v bazenu, fitnes, velnes in za kegljanje, cene pa so, sploh v kombinaciji s športno kartico Ruše, zelo ugodne.