Foto: MMC RTV SLO/OOZ MB
Foto: MMC RTV SLO/OOZ MB

Pri Območni obrtno-podjetniški zbornici Maribor spodbujajo pozitivno naravnanost in projektu Podjetna pozitiva se od začetka pridružuje Radio Maribor.

Lansko leto je prineslo veliko odličnih izjav, pozitivnega naboja, tako med podjetniki kot širšo javnostjo, zato letos z izborom nadaljujemo. S pozitivnimi izjavami spodbujamo pozitivno moralo, hkrati pa širimo glas o obrtnikih in podjetnikih, ki pogumno korakajo naprej tudi v zahtevnih časih.

Kako bomo Podjetno pozitivni letos? Ob četrtkih ob pol devetih bomo v radijskem etru gostili podjetnika/podjetnico, obrtnika/obrtnico, ki je ali izkušen na svojem področju, ali se šele dobro podaja na podjetniško pot. Ne glede na dejavnost je pomembno, da z delom in izrečenim širi pozitivo, predstavi moto, vodilo, ki ga vodi na podjetniški poti in s tem navdihuje tudi druge.

Izbrane izjave:

Gordana Jezernik s.p., Philaser: "Rada pomagam ljudem, ker so mi besede "hvala, ker obstajate" od mojih strank neprecenljive."

Jure Laure, Avtoličarstvo in avtoklepastvo Laure d.o.o.: "Delo osvobaja in krepi človeka."

Nives Versa, Kozmetični salon Beauty: "Velike stvari in velike spremembe niso enostavne. Umetnost je vedeti, kdaj se osredotočiš na sedanjost, da lahko v njej uživaš in dosegaš svoje cilje."

Anže Fideršek, Moja Kavarna: "Vse je dosti lažje premagati, če delaš s srcem in dušo! Delaj, kar te res veseli in ščasoma boš v tem postal zelo uspešen, ne glede ne vse težave. Največja motivacija je kvaliteta naših storitev in zadovoljne stranke."

Rossa Intihar, Japonski stol masaže: "Niso samo roke maserja, ki nežno masirajo, čudežne roke. Vsake roke, ki se nas nežno dotikajo so čudežne. Ljudje smo socializirana bitja. Potrebujemo bližino in dotik sočloveka. Bodimo en drugemu sočlovek in tisti s čudežnim dotikom. Emocionalnim, fizičnim, vizualnim ali verbalnim."

Tadej Šprah, Vulkanizerstvo TDS: "Sanje in vizija sta ključna na poti uspešnega podjetnika. Ni pa dovolj le sanjati, potrebno si je tudi drzniti."

Tomaž Kolarič, Filo d.o.o.: "V vsakem dobrem podjetniku mora biti vsaj kanček hedonista, če ne vse skupaj nima nobenega smisla."

Marijan Hertiš, Seltron d.o.o.: "Neprestano se spreminjamo in tako bo tudi v bodoče. Res je, da je potrebno neprestano vlagati, se razvijati in izboljševati ter graditi ekipo. Ekipa je tista, ki na koncu naredi rezultat."

Igor Fekonja, Feki production: "Ne poslušaj me kaj ti govorim, raje gledaj in opazuj kaj delam."

Darja Drakšič, TAO d.o.o.: "Dan gre vedno v isto smer kot kotičkih tvojih ustnic."