Foto: MMC RTV SLO/Jernej Repnik
Foto: MMC RTV SLO/Jernej Repnik

Dneva odprtih vrat se vsako leto veselijo stanovalci pa tudi zaposleni. "Veseli smo, da nam uspeva ta dan narediti pester. To je dan naših stanovalcev in tako je tudi prav. Glede glasbenega izbora pa se posvetujemo s sodelavci in pogledamo, kaj je bilo v preteklosti popularno pri starejši generaciji in glasbenike povabimo. Letos bodo z nami Beneški fantje," je povedal Žigon.

Foto: MMC RTV SLO/FB Dom pod gorco
Foto: MMC RTV SLO/FB Dom pod gorco

Vsako leto je na dnevu odprtih vrat prisotna tudi dobrodelnost. Dogodku pa se kot medijski partner pridružuje Radio Maribor.

"Mi želimo prikazat, da je v domu življenje. Želimo, da ljudje vedo, da so vrata pri nas vedno odprta in so vabljeni obiskovalci. Veseli smo, da ta dan obišče ogromno ljudi, vedno več in da je postal prepoznaven ter je pravo medgeneracijsko druženje. Vsako leto smo tudi dobrodelni, dobrodelnost da piko na i. Lani smo pomagali društvu UP-ornik, ki skrbi za starejšo polulacijo. Letos pa smo se odločili,da bomo zbrana sredstva namenili našim stanovalcem za nakup pripomočkov za fizioterapijo," je še povedal Gregor Žigon.

Vabljeni k poslušanju celotnega pogovora TUKAJ.