Foto: Oglasno sporočilo/Pixabay.com
Foto: Oglasno sporočilo/Pixabay.com

Znani so štirje finalisti akcije »Naj frizer Štajerske«! Največ glasov ste namenili frizerjem Nejcu Radoliču, Petru Juršetu, Darji Tavželj in Smiljanu Škarici. Ti se bodo sedaj potegovali za naslov "Naj frizer Štajerske". Obiskala jih bo tudi tričlanska strokovna komisija, ki bo ocenila njihovo delo v praksi. Komisijo bomo poslušalcem Radia Maribor predstavili v petkovem jutranjem programu.

Skoraj vsi hodimo k frizerju, domala vsi pa imamo tudi svojega najljubšega, saj smo prepričani, da je za nas najboljši. Marsikdo s frizerko ali frizerjem poklepeta, upošteva mojstrove nasvete, se morda kdaj tudi izpove in izmenja lokalne trače. Tako nam frizerke in frizerji velikokrat pomenijo več kot zgolj osebo, ki nam uredi pričesko in poskrbi za urejen videz. Zato povejte, kdo je vaš frizer in zakaj ga cenite? Povejte to tudi drugim! Prvi krog glasovanja se je končal v torek, 12. marca.

Štiri frizerje finaliste bo v prihodnjih dneh obiskala tričlanska strokovna komisija, ki bo ocenila njihovo delo v praksi. Glasovanje za "Naj frizerja Štajerske" pa bodo tudi v drugem delu, torej med štirimi finalisti, še naprej krojili poslušalci in sledilci Radia Maribor na Facebooku.
Velikega zmagovalca "Naj frizerja Štajerske" bomo razglasili v četrtek, 21. 3., dan kasneje pa bo "Naj frizer Štajerske" prejel laskavi naziv še uradno.

Kako lahko glasujete?

Za finaliste lahko glasujete po etru Radia Maribor, ga nominirate z vašim zapisom na Facebook strani Radia Maribor, zanj pa lahko oddate svoj glas tudi prek SMS sporočila na številko 051 210 888 in na e-naslov: radio.maribor@rtvslo.si. Vsi glasovi bodo prešteti, tisti, ki jih bo prejel največ bo postal "Naj frizer Štajerske".