Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Akcija Miklavž 2023

28.11.2023

V jutranjem programu smo govorili o prav posebni dobrodelni akciji za otroke, kjer zbirajo čokolado, bombone in smokije - https://www.facebook.com/profile.php?id=100064785068357


Jutranji program

1014 epizod

Jutranji program

1014 epizod


Vsebine jutranjega programa Radia Maribor

Akcija Miklavž 2023

28.11.2023

V jutranjem programu smo govorili o prav posebni dobrodelni akciji za otroke, kjer zbirajo čokolado, bombone in smokije - https://www.facebook.com/profile.php?id=100064785068357


01.03.2024

Tudi mačke in psi lahko zbolijo za demenco

V oddaji Vesela tačka boste izvedeli, ali lahko tudi psi in mačke zbolijo za demenco. V mariborskem Zavetišču za živali , pa je trenutno veliko črnih mačk. Skušamo jim najti nov dom.


01.03.2024

Turistično društvo Duplek praznuje...

Turistično društvo Duplek praznuje v teh dneh 20-letnico delovanja, zato smo se s predsednikom in podpredsednikom sprehodili skozi zgodovino društva in povabili na slovesnost ob jubileju.


29.02.2024

Bralna značka za odrasle

Bralna značka za odrasle je eden izmed projektov Mariborske knjižnice, katerega cilj je vzpodbujanje branja pri odrasli populaciji. Izvajamo ga več kot desetletje, najprej v sodelovanju s Knjižnico Ivana Potrča Ptuj, od leta 2015 pa z lastnim priporočilnim seznamom, ki ga vsako leto oblikujemo tematsko. Naslov letošnje Bralne značke za odrasle je EVROPSKA LITERARNA DRUŽINA.


27.02.2024

20. Festival komedije Pekre

V jutranjem programu sta bila v naši družbi RADO PAVALEC - selektor in ILKA RIEDL - iz turistično kulturnega društva Pekre. Povabili smo na 20. FESTIVAL KOMEDIJE PEKRE, ki se začne ta petek in traja vse do nedelje, 24. marca.


23.02.2024

Zakaj se psi tako radi valjajo po umazaniji?

V oddaji Vesela tačka lahko slišite, zakaj se živali tako rade valjajo po tleh, po možnosti tam, kjer je najbolj umazano. Prinašamo pa tudi nove zgodbe iz Zavetišča za živali Maribor.


22.02.2024

Matej Mavrovič, vodja smučarske šole Intersport Pohorje

V jutranjem programu smo se pogovarjali o smučarski šoli, ki letos ne glede na vreme bo potekala, kje se lahko na nji prijavijo in kdo vse se lahko prijavi. Malo smo se pogovarjali tudi o tem kje lahko v tem trenutku še smučamo in kakšno bo smučanje v prihodnosti, glede na spremembe vremenskih razmer.


21.02.2024

Jutro ob kavi in kitari - Gregor Ravnik

V sredino jutro nas bo tokrat popeljal najboljši pevec med zobozdravniki ali pa morda najboljši zobozdravnik med pevci Gregor Ravnik. Je tudi aktualni zmagovalec Melodij morja in sonca. Le kaj nam je pripravil za sredino jutro?


20.02.2024

Boris Kolar avtor knjige: O vinu, kozah in drugih prevarah

Boris Kolar je ekolog in ekotoksikolog v Nacionalnem laboratoriju za zdravje, okolje in hrano v Mariboru. Slovenski literarni prostor je pomembno zaznamoval z deli Iqball hotel, Trinajst in Potopimo Islandijo!. Njegova besedila pripovedujejo o tesnem stiku z naravo, so svetla, predvsem pa izjemno duhovita.


20.02.2024

Dejan Dogaja in Raketa

V jutranjem programu je Dejan Dogaja premierno predstavil skladbo Raketa.


19.02.2024

Zakaj naši kosmatinci tako radi jedo travo?

V oddaji Vesela tačka lahko izveste, zakaj naši kosmatinci tako radi jedo travo. Obiskali smo tudi mariborsko Zavetišče za živali; spomnili bomo, da jim lahko darujete, kadar koli želite, predstavili pa smo psičko večje rasti Ado.


16.02.2024

Bob Marley (Bob Marley: One Love)

V jutranjem programu smo govorili o biografski glasbeni drami o legendarnem pevcu in glasbeniku Bobu Marleyju z naslovom Bob Marley (Bob Marley: One Love). Na ogled je v kinih. Naša gostja je bila Barbara Snoj iz Karantanija Cinemas.


16.02.2024

Na noge - rekreativno-pohodniška prireditev z dobrodelno noto

V nedeljo zjutraj bo v Kamnici pri Mariboru že 13-ta rekreativno-pohodniška prireditev z dobrodelno noto Na noge. Namenjena je vsem generacijam tistih, ki radi hodijo in ob tem naredijo še kaj dobrega zase in za druge. Več nam je povedal Darko Pukl.


15.02.2024

Predstava Pesnikova žena prihaja

Gosta Gregor Antoličič (režiser) in Stanko Zorec (predsednik KD Pekre-Limbuš) sta govorila o predstavi Pesnikova žena prihaja, Predstavo Toneta Partljiča je pripravilo Kulturno društvo Pekre Limbuš.


13.02.2024

Drugi vidik medosebnih odnosov

Nina Orel je diplomirana komunikologinja. Že več kot 20 let dela na področju medijev, jo je pa strast do raziskovanja človeške psihe popeljala tudi na izobraževanja o družinski psihodinamiki, psihologiji ženske in partnerskih odnosih. In še ne smemo pozabiti, Je tudi slovenska ambasadorka koncepta “hrepenenja po mami” in istoimenske knjige.


09.02.2024

40 dni po novem letu: o (ohranjeni) motivaciji, rekreaciji in zdravi prehrani

Od 1. januarja je minilo 40 dni. So novoletne zaobljube še aktualne? Vas motivacija še ni zapustila ali je zgodba ravno obratna? O aktualnih tematikah te sorte, poenostavitvi prehrane brez z diet in kje dobiti motivacijo za gibanje smo spregovorili z licencirano osebno trenerko in certificirano prehransko svetovalko pod okriljem Fitnes zveze Slovenije Taro Turk.


09.02.2024

Vesela tačka: kako izbrati prave igračke?

V Veseli tački smo preverili, kako in zakaj izbrati prave igračke za naše kosmatince, in ponovno vas čakajo nove zgodbe iz mariborskega zavetišča za živali.


06.02.2024

Predstavitev poklica policista

Naš gost je bil policist Aljaž Muster, ki je predstavil poklic policista.


02.02.2024

Nina Pušlar, Siddharta, Perpetuum Jazzile in Modrijani, pestro koncertno dogajanje

V jutranjem programu smo gostili Nino Pušlar, ki je povabila na koncert ob dnevu zaljubljenih in Gvida Polanca, ki ob tem koncertu povabil še na koncerte Modrijanov, Siddharte in Perpetuum Jazzile.


02.02.2024

Vesela tačka: kaj nakazuje zadah iz gobčka?

V oddaji Vesela tačka lahko izveste, ali zadah iz gobčka živali nakazuje kakšno resnejšo bolezen. Obiskali smo tudi mariborsko Zavetišče za živali, kjer na posvojitev čaka veliko starejših kužkov, zato smo tokrat prednost dali njim.


02.02.2024

SmartCHANGE ali Pametna sprememba

Evropski projekt združuje starše, otroke, zdravstvene delavce, raziskovalce in strokovnjake iz štirih držav in trinajstih uveljavljenih inštitucij. Vodi ga Institut "Jožef Stefan" in sofinancira Evropska unija. V jutranjem programu sta ga predstavila Urška in Robert Kereži.


Stran 1 od 51
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov