Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Turistično društvo Duplek praznuje...

01.03.2024

Turistično društvo Duplek praznuje v teh dneh 20-letnico delovanja, zato smo se s predsednikom in podpredsednikom sprehodili skozi zgodovino društva in povabili na slovesnost ob jubileju.


Jutranji program

1034 epizod

Jutranji program

1034 epizod


Vsebine jutranjega programa Radia Maribor

Turistično društvo Duplek praznuje...

01.03.2024

Turistično društvo Duplek praznuje v teh dneh 20-letnico delovanja, zato smo se s predsednikom in podpredsednikom sprehodili skozi zgodovino društva in povabili na slovesnost ob jubileju.


12.04.2024

Pri prevozu naših kosmatincev je zelo pomembna varnost

V oddaji Vesela tačka ste lahko izvedeli, kakšen je pravilen in varen prevoz naših kosmatincev. Bili smo tudi v mariborskem Zavetišču za živali.


11.04.2024

NAJ POŠTAR ŠTAJERSKE: Primož Zalezina

Predstavili smo še zadnjega finalista akcije "Naj poštar Štajerske". To je Primož Zalezina, ki svoje delo opravlja v okolici Rogatca.


10.04.2024

NAJ POŠTAR ŠTAJERSKE: Srečko Drevenšek

Tukaj je še četrti finalist akcije "Naj poštar Štajerske". To je po seštevku vaših glasov postal Srečko Drevenšek iz Vidma pri Ptuju. Kaj nam je povedal?


10.04.2024

NAJ POŠTAR ŠTAJERSKE: Peter Paj

Že smo pri tretjem finalistu akcije Naj poštar Štajerske. Na Spodnji Polskavi smo obiskali Petra Paja, ki svoje delo poštarja opravlja na motorju.


09.04.2024

NAJ POŠTAR ŠTAJERSKE Miha Lekežič

V sklopu akcije "Naj poštar Štajerske" smo obiskali še drugega finalista. V Lenartu, kjer je njegov okoliš za raznašanje pošte, je bil naš gost Miha Lekežič.


08.04.2024

NAJ POŠTAR ŠTAJERSKE: Drago Ješovnik

V sklopu akcije "Naj poštar Štajerske" smo obiskali prvega finalista Draga Ješovnika, ki pošto raznaša na območju Svete Trojice.


05.04.2024

Zakaj živali ne marajo glasnih zvokov?

V tokratni oddaji Vesela tačka izveste, zakaj živali ne marajo glasnih zvokov. Predstavili pa smo tudi dva kosmatinca na voljo za posvojitev.


05.04.2024

11. karierna tržnica

Karierni center Univerze v Mariboru skupaj z Zavodom RS za zaposlovanje - območno službo Maribor in Ptuj organizira dogodek »Karierni:UM, 11. karierna tržnica Univerze v Mariboru«, ki je namenjen mreženju študentov, diplomantov UM in ostalih mladih na trgu dela s potencialnimi delodajalci. V jutranjem programu je dogodek predstavil Matej Kosi, vodja KC UM


04.04.2024

David Rihtarič vrhunski ultramaratonski kolesar.

David Rihtarič iz Zgornje Kungote se že od majhnega ukvarja s športom. Vrsto let je bil izjemno uspešen atlet, zdaj je poznan kot evropski prvak v ultramaratonskem kolesarstvu.


02.04.2024

Naj poštar Štajerske: Slavc L. Kovačič

V jutranjem programu nas je obiskal Slavc L. Kovačič, eden izmed članov legendarne zasedbe Čudežna polja. Med drugim je zapel tudi skladbo Poštar zvoni samo 2x....


29.03.2024

Naj poštar Štajerske: Klavdija Gradišnik

Na Radiu Marbor poteka akcija Naj poštar Štajerske. Samo še danes lahko nominirate svojega – preko spletne strani radiomaribor.si in družabnik medijev. Pred nekaj tedni smo obiskali pošto na Pobrežju in se skupaj Klavdijo Gradišnik odpravili na pot s kolesom.


27.03.2024

Velika noč: namig za pripravo mlečnega kruha

Olga Rapić iz Korene je že celo življenje kuharica. V jutranjem programu smo se sprehodili po njeni bogati in uspešni poti,, za vas pa je ob koncu dodala še recept za njen "legendarni" mlečni kruh.


21.03.2024

Naj poštar Štajerske: Klavdija, poštarca na kolesu

Na Radiu Maribor poteka akcija Naj poštar Štajerske (https://www.rtvslo.si/radio-maribor/kdo-bo-naj-postar-stajerske-nominirajte-svojega/701102), zato smo preživeli dan na pošti Pobrežje v Mariboru in se s poštarco Klavdijo Gradišnik.odpravili na teren.


19.03.2024

Žan Videc in Poštar zvoni samo dvakrat

V sklopu naše akcije NAJ POŠTAR ŠTAJERSKE smo danes v našem studiu gostili Žana Videca, ki nam je zapel priredbo pesmi Poštar zvoni samo dvakrat.


15.03.2024

Vabljeni na variete Sanje

Kdaj ste se nazadnje čemu čudili kot majhen otrok, se navduševali in obstali v občutku neverjetnega, brez besed? Kaj je tisto, kar vas zjutraj zbudi v nov dan? Kaj je vaša gonilna sila, od kod črpate kreativno energijo? Vse se začne in konča v Sanjah, dokler človek sanja, živi. Gre za magičnega varieteja Sanje, ki bo premierno predstavljen danes v Mestnem gledališču Ptuj. Umetniški vodja je mednarodno priznani iluzionist Sam Sebastian, Sanje pa so eden izmed niza dogodkov, ki jih pripravlja ob letošnji 25. obletnici poklicnega čarodejstva. Na odru se mu bodo pridružili številni gostje, tudi letošnja finalista šova Slovenija ima talent Matjaž Kekec in Tina Vrdjuka Kekec (Arbadakarba), pa dark metal fusion trebušne plesalke Noir, pevka Lidija Petković in mnogi drugi prav tako posebni gostje. "V našem magičnem varieteju si želimo le eno: Da se nikoli ne odrečete svojim sanjam. Tu smo, da vas spomnimo,« vabijo umetniki.


14.03.2024

Jutro s poštarjem Samom

V akciji Naj poštar Štajerske smo se iz našega studia odpravili tudi na prosto. Kako poteka delo poštarja na terenu? Prisluhnite v prispevku.


12.03.2024

Pogovor s Petrom Milinovičem iz Pošte Slovenije

Pogovarjali smo se s Petrom Milinovičem, direktorjem Tehnologije, mreže in logistike pri Pošti Slovenije, ki je svojo kariero začel, kot poštar.


12.03.2024

Najboljši za volanom

Naš gpst je bil Erik Logar, vodja področja varna mobilnost AMZS.


08.03.2024

Spoznajte Amadejo Godina in njeni Pegasti sovici

Ob dnevu žena je avtorica Amadeja Godina na pot pospremila svojo prvo knjigo. Gre za zbirko pravljičnih zgodb z naslovom Pegasti sovici. Z njo avtorica prinaša poučen vodnik, namenjen mladostnikom in odraslim. V njem se nežno dotakne tudi bolj občutljivih življenjskih tem in izpostavlja pomen raziskovanja naših misli in čuječnosti.


08.03.2024

Sečni kamni so lahko pri živalih velik problem

Vesela tačka je tokrat odgovorila na vprašanje, ali so pri psih in mačkah sečni kamni pogost pojav. Nove srčne zgodbe tudi tokrat prinašamo iz Zavetišča za živali Maribor.


Stran 1 od 52
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov