Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Val 202 • nedelja, 18. apr. 2021

Val 202 • ned, 18. apr.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

06:00
Novice

V Lizboni se na evropskem prvenstvu v judu merijo borci na tatamijih. Ob boju za kolajne sta v ospredju tudi boj za nastop na olimpijskih igrah in celo interni boj najboljših slovenskih tekmovalk za uvrstitev v reprezentanco za olimpijske igre.

07:00
Jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Tri z albuma DIVA Annie Lennox.

08:10
Imported Break 08:10:00

08:30
Novice

Amy Anne Kennedy je Slovenka s kanadskim potnim listom, ki se je s fantom Timijem pred nekaj leti preselila na Islandijo. On opravlja lesarska dela pri dizajnerskem proizvajalcu pohištva, ona pa končuje podiplomski študij literature, kulture in medijev na islandski univerzi v Reykjaviku. Glede na to, da je študijski proces zaradi epidemije tako rekoč zastal, ima v zadnjih mesecih več časa za odkrivanje naravnih biserov Islandije, pa tudi za telesno zahtevne adrenalinske podvige, ki se jih radi lotevajo potomci Vikingov, kot je recimo plavanje v ledeno hladnem oceanu.

V dopoldanskih športnih minutah ponudimo odzive po večeru na evropskem prvenstvu v judu, za slovenske borce najzanimivejšem, ter preverimo zadovoljstvo med slovenskimi športnimi plezalci po uvodni tekmi svetovnega pokala v športnem plezanju. Ujamete tudi odziv po kvalifikacijski tekmi rokometašic za svetovno prvenstvo.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

Švedske mesne kroglice se od drugih mesnih kroglic in svaljkov po svetu ločijo po tem, da so majhne in narejene iz zelo drobno mletega mesa. Najbolj prepoznavna švedska jed pa postanejo v trenutku, ko jih postrežejo v rjavi smetanovi omaki s krompirjevim pirejem, vloženimi kumaricami in sladko-trpkimi brusnicami. Najdemo jih na celotni paleti gastronomske ponudbe dežele: so hkrati poceni hrana iz zamrzovalnika in visoka kuhinja, ponujajo jih tako v uličnih prodajalnah hitre prehrane kot restavracijah višjih kategorij.

10:30
Novice

Dr. Tone Kregar je bil pred dnevi potrjen za nov mandat direktorja Muzeja novejše zgodovine v Celju. Spomin je luknjičasta kategorija, politiki pa preteklost še vedno prevečkrat zlorabljajo, predvsem zaradi čustev in mobilizacijskega potenciala. Pogovarjamo se o tragičnosti in farsah zgodovine, kulturnih revolucijah, politiki, uporništvu, (ne)varnih razmerjih harmonike in kitare. O velikih zgodbah malega človeka. In o "trenutkih sreče v prostem teku". Pod štajerskim nebom v Celju pri zgodovinarju, kulturniku, mislecu in glasbeniku Tonetu Kregarju.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

12:30
Novice

V nedeljskem športnem popoldnevu zaokrožimo bogat športni konec tedna. Ponudimo odzive po polfinalnih tekmah alpske hokejske lige, se posvetimo domačima nogometnemu in odbojkarskemu prvenstvu, preselimo se v Lizbono na evropsko prvenstvo v judu. Spremljamo dirko voznikov formule 1 in košarkarsko tekmo Olimpije in Crvene zvezde v jadranski ligi. Kajakaši in kanuisti so na izbirnih tekmah določili reprezentanco za mednarodne nastope, ob aktualnih športnih temah se posvetimo še voznikom relija, ki se pripravljajo na nastop na nam najbližjem reliju za svetovno prvenstvo.

13:30
Novice

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:08
Popevka tedna

17:30
Novice

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

8:12
Hokej in kolesarstvo
10:01
Prostor 25: Parking ali mesto
15:02
Materialni krožijo (III)
6:42
Turistični vidik Gira
8:32
Koronavirus v odpadnih vodah
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov